.

HTCAT Тава за хранене Водоустойчиви Козметични Органайзер Сапун Модерен Тава за Баня с Правоъгълна Чиния Мраморна Текстура Плот за съхранение на Хотел (Цвят: черен)

HTCAT Тава за хранене Водоустойчиви Козметични Органайзер Сапун Модерен Тава за Баня с Правоъгълна Чиния Мраморна Текстура

BGN 27.52

Сума
Налично за поръчка

✪Дръжки за удобно пренасяне вътре и отвън на помещението, този настолен тава може да се използва широко в кухнята, в болница и т Здрав и издръжлив : Тава е изработен от висококачествен полимер материал, който е непромокаем и устойчив на надраскване. Спестяване на пространство : можете да съхранявате на вашия шампоан, козметика и други стоки от първа необходимост. ✔Спестяване на пространство в банята, спалнята и кухнята. Приложение : подходящ за баня, тоалетна масичка, на кухня и на други места, които искате. ✪Дръжки за удобно пренасяне вътре и отвън на помещението, този настолен тава може да се използва широко в кухнята, в болница и т. Здрав и издръжлив : Тава е изработен от висококачествен полимер материал, който е непромокаем и устойчив на надраскване. Спестяване на пространство : можете да съхранявате на вашия шампоан, козметика и други стоки от първа необходимост. ✔Спестяване на пространство в банята, спалнята и кухнята. Приложение : подходящ за баня, тоалетна масичка, на кухня и на други места, които искате.Име на продукта : Тава от мрамор смола Материал : гума Цвят : бял, черен Размер (Д * М * В) : около 20 х 10,5 х 1,8 см /7,87 × 4,13 х 0,71 инча.

Декларирани характеристики