.

Сапун ястия Guang-Т 2 бр Водопад, сапун ястия с чашка за изпускателя, Самоотводящаяся дюза за сапун, Поставки за сапун за баня и кухня, Удължават срока на служба на сапу?

Сапун ястия Guang-Т 2 бр Водопад, сапун ястия с чашка за изпускателя, Самоотводящаяся дюза за сапун, Поставки за сапун за баня

BGN 24.69

Сума
Налично за поръчка

【Наклонен тава, водосточни чучур водопад】- Наклон позволява на водата автоматично се оттече, а дупка посвещава цялата вода, като парче сапун суха и чиста, дори между приема на душатаТова е средство за източване на сапун ястия ще попречи на вашето луксозен сапун от разваляне. 【Здрав защитен от полипропилен пластмасови】- Този титуляр за гъба за сапун е изработен от екологично чиста пластмаса полипропилен, нетоксичен, приятен за кожата, не е обект на плесени, по-сигурен и траен, отколкото обикновените кутии за сапун. 【Дъното с канали за ленти с високи крака и нескользящие подложки】 - Дъното е с вдлъбнати надлъжни канала за резки и високи крака, достатъчно дълбоки, за да се предотврати попадането на сапун във водата и да се удължи живота му.Мат може да спрете движението на дренажна сапун ястия. 【Кажете сбогом на мръсни плота】- бар Нашата сапунерка може да побере сапун, гъба и всякакви други малки предмети, които искате да видите, какво ще съдържа санитарен възел, кухненска мивка, зона за баня в чистота и ред, ще намали броя на бактериите върху вашата повърхност. 【Идеален подарък, гаранция за удовлетвореност】- Нашата сапунерка за баня - задължителен подарък за вашата майка, съпруга, съпруг и деца.Ако след получаване на нашите средства за измиване на мыльниц открит някакъв дефект, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики