.

Cabilock 2 бр. Държач Тоалетна Резервоара Смола Кърпа Вана Декоративен Мрамор за Бели Пръстени Тава Парфюм Бижута Тоалетка Хотелски Ястие Модерна Текстура Модел Овалн?

Cabilock 2 бр. Държач Тоалетна Резервоара Смола Кърпа Вана Декоративен Мрамор за Бели Пръстени Тава Парфюм Бижута Тоалетка

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Тоалетни тави за баня : баня, тоалетна, спалня, умывальной, душ кабина, кухня, басейна и т Тава-органайзер за тоалетка маса : Благодарение на висока носеща способност, можете да го използвате безопасно.Тава за плота в банята : Благодарение на висока носеща способност, можете да го използвате безопасно. тава за тоалетка бачка.Тава за баня : Тава за кухненски мивки от смола.Изработен е от висококачествен материал и е здрава.Керамичен поднос за баня : Изработен е от висококачествен материал и е здрава.Тоалетни тави за баня : баня, тоалетна, спалня, умывальной, душ кабина, кухня, басейна и т. Тава-органайзер за тоалетка маса : Благодарение на висока носеща способност, можете да го използвате безопасно.Тава за плота в банята : Благодарение на висока носеща способност, можете да го използвате безопасно. тава за тоалетка бачка.Тава за баня : Тава за кухненски мивки от смола.Изработен е от висококачествен материал и е здрава.Керамичен поднос за баня : Изработен е от висококачествен материал и е здрава.Осъществяване на Списък 1 х тава Функции-Хотел, къща, място и съхранение, които са много практични. -Материал : смола. - Елегантен и отличен стил дизайн ще даде на вашите вана и балкон стая в красив нов цвят. - за баня, тоалетна, спалня, умывальной, душ кабина, кухня, басейн и т. - Удобно да се съхранява някои аксесоари за баня, като четки за зъби, паста за зъби, гребен и др - Тава е изработен от смола или ръжда, здрав i. Информация за стоки Тава за баня мислите за това, какви видове тави, употребявани годни? Ако е така, нашият продукт - добър избор, той може точно да отговарят на вашите нужди. керамичен поднос за баня Вече можете да получите същото в личната си баня. тава-органайзер за тоалетна масичка Може би сте виждали поднос в банята на хотела и знаете ли, колко може да е удобно.

Декларирани характеристики