.

Рамки за съхранение на перални машини BKGDO Подова Поставка над Тоалетна, Плътна Перегородочная полк, срок на съхранение в рамка от дебела въглеродна стомана, 3-Слойн?

Рамки за съхранение на перални машини BKGDO Подова Поставка над Тоалетна, Плътна Перегородочная полк, срок на съхранение

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

1, Материал : Метал материал, водоустойчив и устойчив на корозия; Повърхността на плочите MDF гладка и цялостна, здрава и устойчива на надраскване; 2, Приложими места : Рафтове за съхранение подходящ за кухни, ресторанти, бани, барове, лаунжей и т. За съхранение на Подправки, тоалетни принадлежности, Пране, Кърпи. 3, Сигурна защита на Здрав материал : Той е здрав, устойчив, защитен от ръжда и лесен за почистване.Метална преграда за всяко ниво ефективно защитава вашите неща от падане. Спестяване на пространство : не е необходимо допълнително пространство, просто поставете го върху тоалетна за създаване на голямото пространство за съхранение.Можете да използвате не само кърпи, тоалетна хартия, шампоан и други тоалетни принадлежности, но и за стайни растения. 5, с Уникален дизайн : Можете да изберете подходящия цвят в съответствие със стила на банята, че не само ти дава допълнително пространство за съхранение, но и прави вашата баня по-чист и подреден.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Стелажи се използват за съхранение на над пералня.Стелаж за съхранение на здрава и трайна, изработени от тръби от въглеродна стомана.Напълно използвайте пространството над пералня, подходящо за баня, тераси, домашно ползване, за приятелство, подаръци, вътрешни облицовки.Стил : скандинавски стил, Начин на монтаж : Земя тип Популярни елементи : Малки и свежи Брой етажи : 3 етажа се продават само на закачалки за бельо, с изключение на други елементи, илюстрирани на снимката В комплекта са включени : 1 закачалка за дрехи Логика : Моля, обърнете внимание на следното : поради разлика в осветлението и начин на снимане цветът на продукта може да се различават малко.Обърнете внимание на цвета на Продукта.

Декларирани характеристики