.

BAMJIUSHANG на Подлакътника на дивана Масичка на Подлакътника на дивана Масичка Тави за телевизор Тава за дивана на Подлакътника на дивана и Масичка, Идеално подходящ з?

BAMJIUSHANG на Подлакътника на дивана Масичка на Подлакътника на дивана Масичка Тави за телевизор Тава за дивана на Подлакътника

BGN 12.26

Сума
Налично за поръчка

Изработен от 100% бамбук, по-трайни, от дървен материал, който е екологично чист материалНокът в основата да не се плъзга.Размер тава : 16,5 х 13,4". Бамбукът е най-високо качество.Тава за диван капаци подлакътници изработен от 100% естествен бамбук. Нескользящий мат duraflex гарантира, че вашите напитки, дистанционно управление, закуски и телефон, да остане на едно място и да не падне при удар или принцип на движение на дивана.Подходящ за всички квадратни и закругленных подлакътници всички на мека мебел, столове и кушеток.Нескользящий мат с обратна страна и балансирани утяжелители осигуряват устойчивостта на масата-подлакътник по време на употреба.Размери на продукта 16,5 "L x 13,25"W x 0,3"H.

Декларирани характеристики