.

Безжично зарядно за кола с бързо зареждане Qi мощност 10 W, планина за телефон за автомобилното безжично зарядно устройство с автоматично скоба, скоба за телефон за а?

Безжично зарядно за кола с бързо зареждане Qi мощност 10 W, планина за телефон за автомобилното безжично зарядно устройство

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Удобен калъф Забележка : За бързо зареждане 15 W/10 W/75w се изисква зарядно за кола QC 3.0 (не е включен в комплекта). 【Интелигентна конструкция автоматично сензор】 Конструкция автоматично отваряне и затваряне, която може да се управлява с една ръка и който прави всичко по-лесно и по-безопасно.Просто задръжте телефона по-близо до креплению, скоби автоматично разомкнутся, а безжично зарядно за кола автоматично да стъпим и на телефона ще започне да зарежда.Да се пусне един бутон също е лесно.Едно докосване в областта на сензора в задната част за закрепване отсоединяет телефон, без да я изключите устройството от мрежата. 【Трайна и стабилна Забележка : За бързо зареждане 15 W/10 W/7.5w се изисква зарядно за кола QC 3.0 (не е включен в комплекта). 【Интелигентна конструкция автоматично сензор】 Конструкция автоматично отваряне и затваряне, която може да се управлява с една ръка и който прави всичко по-лесно и по-безопасно.Просто задръжте телефона по-близо до креплению, скоби автоматично разомкнутся, а безжично зарядно за кола автоматично да стъпим и на телефона ще започне да зарежда.Да се пусне един бутон също е лесно.Едно докосване в областта на сензора в задната част за закрепване отсоединяет телефон, без да я изключите устройството от мрежата. 【Трайно и стабилно въртене на 360 градуса】Безжично зарядно за кола може надеждно да инсталирате на арматурното табло, предното стъкло и воздуховыпуске на автомобила.Дори на ухабистых пътищата няма да се случи прекъсване на електрозахранването, телефон, монтиран върху стойка за безжично зарядно устройство, може да се върти на 360 градуса по периметъра, и на телефона можете бързо да превключите между вертикални и хоризонтални видове, за да се разположат телефон под идеален ъгъл за гледане. 【Планина за телефон с вентиляционным дупка】 В сравнение с монтиране на предното стъкло или на таблото, планина с вентиляционным дупка много улеснява достъпа до телефона в колата и по-малко отвлича вниманието по време на шофиране.Никакви средства не се изисква. 【Комплект на доставка и сервизно обслужване 】 Можете да получите на планина за безжично зарядно устройство * 1, скоба, за да воздухоотвода * 1, ръководство на потребителя * 1, кабел за зареждане Type-C (1 М. Ако имате някакво оплакване или проблем, моля, свържете се с нас чрез имейл на продавача за първи път, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики