.

Tide марка tribe 14-Инчов Сгъваема Лупа на екрана на мобилен телефон 3D HD видео усилвател на Голям Екран за монтиране на Стена за мобилен телефон Притежателя (Цвят: бял)

Tide марка tribe 14-Инчов Сгъваема Лупа на екрана на мобилен телефон 3D HD видео усилвател на Голям Екран за монтиране

BGN 14.85

Сума
Налично за поръчка

Това притежателя на мобилен телефон, за защита на очите, което може да увеличи екрана на мобилен телефонТози продукт е подходящ за модели на мобилни телефони с диагонал по-малко от 7 инча.Дизайнът се основава на принципа на ергономичен и фина настройка на разстоянието на използване може да отговори на нуждите на различните потребители.Отказ от технология за леене под налягане, изработка на обикновени лещи с помощта на технологии за пресоване за получаване на горната лещи Fresnel, което прави изображенията по-ясни.Комбинация от мода и научно-технически иновации може да създаде безупречен технически външен вид, в по-голяма степен на съответните естетически нужди на съвременните хора.Параметри : Материал : ABS + акрилна леща Разстояние преглед : най-доброто разстояние 3-4 м / 9,84-13,12 Футафункция : великолепието на Увеличение : 3-4 пъти, Цвят : бяло, черно Забележка : 1. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 мм от ръчно измерване.1 X Усилвател на екрана на телефона.

Декларирани характеристики

Material:
ABS+ Acrylic Lens
Viewing Distance:
Best Distance 3-4m/9.84-13.12ft
Function:
Magnification
Magnification:
3-4X Times
Color:
White, Black
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement.:
1 X Phone Screen Amplifier :