.

Cabilock 1 бр. за чаши-Чаша за сок Мл, Кръгла, За Пътуване, Кухня, Нов, Функционален, за парти, за вода, Метална, за Мляко, Поставка за Тежести, Чаши за напитки в Ретро стил, Е?

Cabilock 1 бр. за чаши-Чаша за сок Мл, Кръгла, За Пътуване, Кухня, Нов, Функционален, за парти, за вода, Метална, за Мляко,

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

Керамична чаша за мляко : Кафеена чаша от enamelware - Прост дизайн, подчертават красотата на простотатаПреносим екскурзия : Малък и практичен, лесен, той може напълно да отговарят на вашите нужди.Емайлирани чаши за кафе : Продуктът е добър, евтин и има много приложения.Кафеена чаша за Къмпинг : емайл материал , структура, антикорозионна.Емайл : Използвайте starlight, подходящи за семейства, ресторанти, хотели.Керамична чаша за мляко : Кафеена чаша от enamelware - прост дизайн, подчертават красотата на простотата.Преносим екскурзия : Малък и практичен, лесен, той може напълно да отговарят на вашите нужди.Емайлирани чаши за кафе : Продуктът е добър, евтин и има много приложения.Кафеена чаша за Къмпинг : емайл материал , структура, антикорозионна.Емайл : Използвайте звездната светлина, подходящи за семейства, ресторанти, хотели. Пратката включва 1 х эмалированная чаша Характеристики-Прост дизайн, стил позволява да се чувствате комфортно в метални маршируват чаши. -Размер : Около 13,00 X10,00 X10,00 см / 5,11 X3,93 X3 емайлирани чинии. -Материал : Эмалированная лидице чаша. -Цвят : черен, бяла чаша за лагерен огън - Продукт предназначен за използване.който може да отговори на нуждите в чаша за коктейли един начин. - Чаша с дръжка, изработен от безопасни материали и има дълъг срок на служба. - Продуктът може да даде на приятелите си, че ще ги направи щастливи, поставка за чаши за четка за зъби. - Продукт ще се появи в продажба в близко бъдеще, когато той ще трябва еднократно емайл на лагер съд.Информация за стоки, Кафеена чаша за къмпинг Уникален дизайн и изключителна изработка на производство осигуряват нейната популярност и практичност.емайлирани чаши за кафе са Много удобни за използване, с малки размери, леки на тегло и удобни за переноске.керамична чаша за мляко емайл чаша с обем 500 мл с градуированным мерным чаша е изработен от безопасен материал и емайла, изискан и красив, практичен si.

Декларирани характеристики