.

Преносима чанта за съхранение слот GHKJOK Protect 3DS, за да U Shield U Disk Package, калъф-органайзер за мобилен твърд диск, Слушалки, за захранване (комплект за игра Switch Lite от жълт пл?

Преносима чанта за съхранение слот GHKJOK Protect 3DS, за да U Shield U Disk Package, калъф-органайзер за мобилен твърд диск,

BGN 44.88

Сума
Налично за поръчка

[ШИРОКО използван] Външен вид : 99 см); Вътрешен : 8.5x4 см); Тегло : 190 г / 6,71 грам, обикновено се използва за слушалки, Bluetooth слушалки, кабел за данни, зарядно устройство, U-диск, слот, карта памет, ключове, монети, обици и други малки аксесоари за ефективна и удобна тапицерия, красива и практична. [Неща] Корпуса с цип, твърд калъф от ЕВА, повърхността е от изкуствена кожа и мека вътрешна подплата от нежната тъкан, екологично чисти, без мирис, устойчив на удари и здрав, за да се поддържат стоките чисти и сигурност. [Няколко варианта] се Предлага в синьо, жълто, сиво цветове, могат да бъдат закупени както е необходимо. [Многофункционална] Проста многофункционална чанта за съхранение на цифрови устройства за игрален автомат 3 DS, телефони, захранване, U-диск, слушалки, кабел за данни и т. [Безпроблемно обслужване] Ние винаги подкрепяме продукти. (Гаранция : подмяна на 3 г. и връщане на парите до 1 година).Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.Описание на продукта Цвят : сив, жълт, сив Осигуряват пълна защита за вашите слушалки, обшивки, слот машина, слушалки Earpods, линия за предаване на данни, зарядно устройство, кабел за Атрактивен и дълготраен, препоръчва се за пътуване и за съхранение вкъщи С мрежесто джоб увеличава пространството за съхранение на кабели или други малки аксесоари и да ги подкрепя в добро състояние.Многофункционален и преносим калъф, предназначен не само за слот машини, но и за съхранение зарядно устройство, кабел, ключ, любопитни факти, монети, USB флаш-диск и така нататък.

Декларирани характеристики