.

Държач за Тоалетна хартия, Стенен Държач за Тоалетна Хартия Waterpoof SUS 304 От Неръждаема Стомана, Поставка за баня и Мивка, Модерен Титуляр за Хвърляне на Салфетки За Ба?

Държач за Тоалетна хартия, Стенен Държач за Тоалетна Хартия Waterpoof SUS 304 От Неръждаема Стомана, Поставка за баня и Мивка,

BGN 29.82

Сума
Налично за поръчка

【Здрав и издръжлив】 държач за тоалетна хартия е изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS304 с антикорозионна и антикорозионна функцияИдеален за влажна среда, е здрава и в състояние да издържат големи натоварвания. 【Многоцелеви】Напълно плик калъф за тоалетна хартия може да се установи в банята и кухнята, той ефективно предпазва от пръски вода, отгоре се слагат мобилни телефони, часовници и ароматерапевтические аксесоари, бъдете внимателни, за да не се блъсне в тежки предмети. 【Практично и безопасно】 Всички ръбове правилно зачистлены, за да се предотврати намаляване на ръка.Малки извивки до ръба на горната плоча предпазват елементи от изпадане. 【Удобство】 Лесна инсталация - самозалепващи куки или пробити дупки, лесна употреба - леко натиснете рулонную хартия вътре, застегните ключалката за употреба, размер свободен - подходящ за ролка хартия всички формати, представени на пазара, стандартни ролки, мега-роли, семейни мега-на роли. 【Забележка】 Преди покупка, моля, точно измерете размера на наличния имате ролка тоалетна хартия, или след получаване на притежателя на ролка тоалетна хартия, моля, закупете руло тоалетна хартия в рамките на максималния размер, определен от нас. 【Здрав и издръжлив】 държач за тоалетна хартия е изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS304 с антикорозионна и антикорозионна функция.Идеален за влажна среда, е здрава и в състояние да издържат големи натоварвания. 【Многоцелеви】Напълно плик калъф за тоалетна хартия може да се установи в банята и кухнята, той ефективно предпазва от пръски вода, отгоре се слагат мобилни телефони, часовници и ароматерапевтические аксесоари, бъдете внимателни, за да не се блъсне в тежки предмети. 【Практично и безопасно】 Всички ръбове правилно зачистлены, за да се предотврати намаляване на ръка.Малки извивки до ръба на горната плоча предпазват елементи от изпадане. 【Удобство】 Лесна инсталация - самозалепващи куки или пробити дупки, лесна употреба - леко натиснете рулонную хартия вътре, застегните ключалката за употреба, размер свободен - подходящ за ролка хартия всички формати, представени на пазара, стандартни ролки, мега-роли, семейни мега-на роли. 【Забележка】 Преди покупка, моля, точно измерете размера на наличния имате ролка тоалетна хартия, или след получаване на притежателя на ролка тоалетна хартия, моля, закупете руло тоалетна хартия в рамките на максималния размер, определен от нас.Характеристики : 1. 【Здрав и издръжлив】 държач за тоалетна хартия е изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS304 със защита от корозия и корозия.Идеален за влажна среда, е здрава и в състояние да издържат големи натоварвания.

Декларирани характеристики

Condition:
New
Material:
304 Stainless Steel
Surface Treatment:
Bright
Shape:
Square Shape
Size:
Approx. 12.5*12.5*10.5 cm / 4.9*4.9*4.1 in
Package list:
1 * Roll Paper Holder:
1 * Bag of Screw Accessories:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: