.

Самоклеящийся Държач За Тоалетна Хартия, Неръждаем Титуляр За Хартиени Кърпи за ръце От Неръждаема Стомана SUS 304, Закачалка За Хартиени Кърпи В Голяма Ролка За Кухн?

Самоклеящийся Държач За Тоалетна Хартия, Неръждаем Титуляр За Хартиени Кърпи за ръце От Неръждаема Стомана SUS 304, Закачалка

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Неръждаема стомана Sus 304 ✅【Материал】 неръждаема стомана SUS 304, водоустойчив и не след корозия, здрава и трайна, без остри ръбове, може да устои на дневни надраскване и ръжда, както и предотвратява корозия и заржавление. ✅【Лесна инсталация】 свалям защитна обвивка от лента 3 М, а след това поставете на държач за кърпички на гладка повърхност, натиснете за няколко секунди, а след това оставете за 24 часа.Той е много лепкав, му е лесно да падне, и той няма да навреди на стената. ✅【 Идеалният размер на ролка хартия】 Дължина на притежателя за хартиени кърпи : 12 1/4 инча, побира ролки тоалетна хартия с различни размери, в края на притежателя за хартиени кърпи загнут, за да се предотврати подхлъзване на ролка хартия. ✅【Спестяване на пространство】Група притежават силна самозалепващо способност и може да бъде залепен под шкаф или на стена.Тя е подходяща за кухня, баня, сервизно помещение, перални, микробуса на колела и т., което спестява място на тезгяха. (Максимално натоварване : 10 кг). ✅【Широко приложение】, подходящи за гладки повърхности, като плочки, стъкло и т. е много подходящ за използване в бани, душ кабини, кухни, шкафове и т. Ако имаме достатъчно място до тоалетната, за да я поставите вертикално държачи за тоалетна хартия, това е добър избор.Неръждаема стомана Sus 304. ✅【Материал】 неръждаема стомана SUS 304, водоустойчив и не след корозия, здрава и трайна, без остри ръбове, може да устои на дневни надраскване и ръжда, както и предотвратява корозия и заржавление. ✅【Лесна инсталация】 свалям защитна обвивка от лента 3 М, а след това поставете на държач за кърпички на гладка повърхност, натиснете за няколко секунди, а след това оставете за 24 часа.Той е много лепкав, му е лесно да падне, и той няма да навреди на стената. ✅【 Идеалният размер на ролка хартия】 Дължина на притежателя за хартиени кърпи : 12 1/4 инча, побира ролки тоалетна хартия с различни размери, в края на притежателя за хартиени кърпи загнут, за да се предотврати подхлъзване на ролка хартия. ✅【Спестяване на пространство】Група притежават силна самозалепващо способност и може да бъде залепен под шкаф или на стена.Тя е подходяща за кухня, баня, сервизно помещение, перални, микробуса на колела и т., което спестява място на тезгяха. (Максимално натоварване : 10 кг). ✅【Широко приложение】, подходящи за гладки повърхности, като плочки, стъкло и т.

Декларирани характеристики

Material:
SUS 304 Stainless Steel
The Paper Towel Bar Length:
12 1/4 inch.
Pasting method:
Self-adhesive
Color:
Silver
Package Contents:
Tissue roll holder x 1:
Promise:
If the product has any quality problems, please feel free to contact us, we will help you solve the problem as quickly as possible.: