.

JJHXSM 2 елемента Пеперуда Завъртане и Заключване на Желязна Смукателна Капаче на Пружини Завъртане и Заключване-Капаче за чекмедже, Проверка на Оборудването, Провер?

JJHXSM 2 елемента Пеперуда Завъртане и Заключване на Желязна Смукателна Капаче на Пружини Завъртане и Заключване-Капаче

BGN 4.53

Сума
Налично за поръчка

Размер на продукта : размер на бутам на замъка е около 53x44 мм /2,09x1,73 инчаТой е малък, лек и лесен за използване.Висококачествен материал : той е изработен от метал желязо, а повърхността е покрита с покритие покритие.Той е здрав, това не е лесно да се прекъсне и да се повреди, и те могат да се ползват в продължение на дълго време.Лесна за използване : просто инсталирайте фиксирующиеся обков на корпуса и заключете крила, че е лесно, удобно, спестява време и разходи за труд.Широко приложение : Този продукт може да се използва широко в различни инструменти за проверка на типа, като например включване на кутията, многофункционални кутии, кутии за монтаж на дървени кутии, опаковки, кутии, обзавеждане и т. комплектът включва : вие ще получите 2 закручивающихся замъка-пеперудите, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.Спецификация : Продукт : Завъртане на бравата Размер : 53x44 мм Материал : желязо Цвят : сребрист Помещение включва : 2 x Въртящ се затвори, Той се използва широко в различни инструменти за проверка на типа, като например включване на кутията, многофункционални кутии, дървени кутии за монтаж, опаковане, кашони, обзавеждане и т.

Декларирани характеристики

Product:
Twist Draw Latch
Size:
53x44mm
Material:
Iron
Color:
Silver
Package includes:
2 x Twist Draw Latch
It is widely used in various box-type instruments such as aviation boxes, multi-function boxes, wooden box assembly boxes, packaging boxes, machinery, etc. :