.

CHOOSEEN Средство за почистване на кучешки лапи Чудесно средство за почистване на кучетата 2 в 1 Аксесоари за грижа за Кучето Средство за почистване на Лапите за измива?

CHOOSEEN Средство за почистване на кучешки лапи Чудесно средство за почистване на кучетата 2 в 1 Аксесоари за грижа за Кучето

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

✔【Идеален размер за малки кучета】 Преди употреба, моля измерете кучешка лапаСредство за почистване на кучешки лапи предназначен за кучета с лапи с ширина от 2 ½ до 3½", което го прави идеален за малки кучета. (размер на продукта : 3. ✔【Лекота на използване и ефективност на】 Просто добавете малко вода, поставете кучешка лапа, завъртете и ги подсушете с, за да премахнете мръсотията.Повторете за други лапи.Вашето куче в най-кратки срокове ще бъдат чисти лапите!. ✔【Е подходящ за активни кучета във всяко време】 Обича ли вашето куче да ходи, да ходи на походи или да играе под дъжда или снега, нашето средство за почистване на кучешки лапи и е идеален за всякакъв повод.Този незаменим аксесоар за родители кучета, които обичат да играят на улицата с моите пухкави приятели. ✔【Екологичен дизайн】 Нашето средство за почистване на кучешки лапи 2 в 1 е не само помага да се намали използването на почистващи средства, но и не съдържа BPA.Четка лесно да извадите за промивка и монтаж, което го прави удобен за следваща употреба. ✔【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Нашето средство за почистване на кучешки лапи е предназначено за това, да донесе хармония между хората и техните домашни любимци.Ние връщаме нашия продукт със 100% гаранция за удовлетвореност, която включва 150-дневна гаранция за връщане на парите. (Патент САЩ на външния вид № D941034).

Декларирани характеристики