.

Набор от Успокояване обектите за кучета и кученца - Облекчаване на тревожност при раздяла с домашни любимци и Успокояващи Феромони Plug - Антистрессовое лечение, Пом?

Набор от Успокояване обектите за кучета и кученца - Облекчаване на тревожност при раздяла с домашни любимци и Успокояващи

BGN 42.16

Сума
Налично за поръчка

✅ 100% ФОРМУЛА за ОБЛЕКЧАВАНЕ на СТРЕСА : ние можем да осигури комфорт на вашия домНашият успокояващ дифузор зареждане & plug in - един от най-добрите анти-стрес продукти за малки и големи кучета.Това помага за намаляване на тревожността от раздяла при кучета.Решение, което позволява намаляване на битки между кучета и да им позволи да живеят в хармония. ✅ НЕ СЪДЪРЖА МЕДИКАМЕНТИ, дифузор отделя копие на феромони harmony marker.Това позволява на кучетата се чувстват спокойни и поддържане на хармонична връзка помежду си. ✅ КОРЕКЦИЯ РЕШАВАНЕ на ПОВЕДЕНИЕ : Ефективна за 90% от кучетата, за намаляване на удари, драскане, дърпане литра урина, криеница, страхът от фойерверки и друго поведение сред кучета, кученца, паразити в домакинството. ✅КАК да използвате : Стартов комплект dap defuser изчислена на площ от 700 квадратни метра в продължение на 30 дни употреба.След това е необходимо да се замени маслото за плънката.Поставяйте на стенни розетки вертикално, вентилационни отвори нагоре, но в никакъв случай не е в захранващите кабели.Безразсъдно използване може да доведе до засилване на мирис дифузьор или изтичане. ✅ ПЪРВИЯТ ЕФЕКТ : най-добър успокояващ, постоянно дръжте кучешки дифузор свързани не по-малко от 7 дни.- Добре, отколкото яка жилетка, спрей, лакомства за дъвчене, таблица, хапчета.

Декларирани характеристики