.

2022 Новата Ултра Мека Гъба за Душ За баня, Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня, Спа Пилинг-Отшелушиватель За Премахване на Мъртвата кожа за Еднократна употреба, Г?

2022 Новата Ултра Мека Гъба за Душ За баня, Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня, Спа Пилинг-Отшелушиватель

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Изработена от мек, податливого порести материали, тази гъба за къпане е подходящ както за възрастни така и за деца, и дори помага да се къпят бебета с лице до върха на пръстите на кракатаЕстествено прочистване за поддържане на вашата кожа по-мека, блестяща и здрава. 【Ефективно почистване на кожата】 Влакна гъба може леко масажирайте кожата, премахване на мръсотия, подобрява кръвообращението и здравето на кожата.С помощта на мека гъба за баня с любимия си гел, препарат за миене на тялото или шампоан, можете да се насладите на спа процедури у дома. 【Мека, гъста пяна, супер впитывающая 】, Когато е препълнен с топла вода и сапун тя ще бъде перфектно се плъзга по кожата си.Нашите гъба за душ голям размер могат да се настанят много вода и пяна, така че те дават по-гъста пяна в сравнение с други пари за вана и свеждат до минимум броя на необходимите ви средства за измиване на тялото.Влакна гъба и придава на кожата такава естествен блясък, че винаги ти се прииска редовно провеждане на процедурата. 【Супер голям размер на】 7*14*3 см, подходящ за деца.Нашите гъба за вана премиум-клас по-конвенционални, за да покрие по-голяма площ от тялото и да бъдат по-ефективни в използването. 【Топли уши】 Този продукт се превръща в твърд след изсъхване.Можете да го омекоти, погрузив във вода преди употреба.Нежен пилинг, който предпазва кожата от увреждане.Защитете вашето Здраве!. 【Висококачествени материали】 Изработена от мек, податливого порести материали, тази гъба за къпане е подходящ както за възрастни така и за деца, и дори помага да се къпят бебета с лице до върха на пръстите на краката.Естествено прочистване за поддържане на вашата кожа по-мека, блестяща и здрава. 【Ефективно почистване на кожата】 Влакна гъба може леко масажирайте кожата, премахване на мръсотия, подобрява кръвообращението и здравето на кожата.С помощта на мека гъба за баня с любимия си гел, препарат за миене на тялото или шампоан, можете да се насладите на спа процедури у дома. 【Мека, гъста пяна, супер впитывающая 】, Когато е препълнен с топла вода и сапун тя ще бъде перфектно се плъзга по кожата си.Нашите гъба за душ голям размер могат да се настанят много вода и пяна, така че те дават по-гъста пяна в сравнение с други пари за вана и свеждат до минимум броя на необходимите ви средства за измиване на тялото.

Декларирани характеристики

Material:
PVA Sponge
Color:
Gray, White, Blue, Pink
Package Includes:
1x Super Soft Exfoliating Bath Sponge
Note:
Due to the different lighting and screen settings, the product color may be slightly different from the picture.Due to different manual measurement methods, please allow slight size differences.: