.

Игли за Пиърсинг,5ШТ 14 Г Комплект Игли за интравенозно приложение, Комплект Игли за интравенозно приложение, Комплект Игли за Пиърсинг на ушите и носа (14 г)

Игли за Пиърсинг,5ШТ 14 Г Комплект Игли за интравенозно приложение, Комплект Игли за интравенозно приложение, Комплект Игли

BGN 4.47

Сума
Налично за поръчка

1 ВИСОКО КАЧЕСТВО на Всеки интравенозна катетър 14 калибър, изработени от хирургическа неръждаема стомана от най-високо качество 316 L.Като вакуумно опаковане, така и иглата са изработени от гума за осигуряване на защита. Опаковка включително -Всяка внутривенная игла с катетером включва 5 бр. игли за пиърсинг с тегло 14 грама игла за интравенозен катетър.Интравенозното катетри се предлагат в индивидуална опаковка. ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА-Прокалывающая иглата е лесен за работа, подходящ за пробиване на ушите, устните, зърната на гърдите, на веждите, пупков, езици, носове и други части на тялото, изработени от неръждаема стомана 316 L, странични реакции няма. ЛЕСНА РАБОТА-Игла за катетър лесна работа и трябва да се следи внимателно преди доставка. висококачествено за еднократна употреба професионална пункционная игла. ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност - Ние се стремим да осигурим най-доброто сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите иглах, просто върни ги за пълно връщане или замяна.

Декларирани характеристики