.

38 БР. Ленти от желязо, ленти с бродерия от шенилна ZYNERY, Бебешки Ленти за Шиене, Ленти от Желязо, Цветна Апликация, Нашивка за Раница, Дрехи, Яке, Дънки, Шапка, направи с?

38 БР. Ленти от желязо, ленти с бродерия от шенилна ZYNERY, Бебешки Ленти за Шиене, Ленти от Желязо, Цветна Апликация, Нашивка

BGN 37.86

Сума
Налично за поръчка

【? Ще ПОЛУЧИТЕ】 : 38 цветни железни ивици, 14 разнообразие от модели, голям брой и богати стилове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, можете да споделите със семейството си и приятели, отлично съотношение на цена и качество! 【?КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ】 : Положете дрехи точно и прикрепете към нея сладък кръпки.Загрейте ютията до 150-170 градуса по Целзий.При гладене поставете кърпа между заплаткой и гладене и прижимайте ютия в продължение на 15-20 секунди.Можете също да използвате нашите ленти за апликации, пришивая и приклеивая. 【? Материал ПРЕМИУМ-клас】 : Наклеиваемые желязо кръпки, които са изработени от висококачествени синеля с термоплавким лепило върху обратната страна.Фигура кръпки, добре обработена, мек и дълготраен, лесно записвам и шият, тя не е толкова лесно да избледняват и деформирана, и може да се прикрепят към дрехи в продължение на дълго време. 【? Многократно използване на】 : Кръпки от шенилна може да се използва не само за шивашки, но и за украса на вашите шапки, чанти, дънки, раници, блузи, тениски, дамски чанти, обувки, компютри, мобилни телефони и т., Персонализирайте своите продукти, покажете своето специално ръкоделие, направено със собствените си ръце, което ви прави уникални. 【? Следпродажбено обслужване】 : Когато получите стоката, ако забележите някакви щети, по-малко на брой части или всяко друго лошо място, моля свържете се с нас за да решим проблема вместо вас.Ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. 【?Ще ПОЛУЧИТЕ】 : 38 цветни железни ивици, 14 разнообразие от модели, голям брой и богати стилове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди, които можете да споделите със семейството си и приятели, отлично съотношение на цена и качество!. 【?КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ】 : Положете дрехи точно и прикрепете към нея сладък кръпки.Загрейте ютията до 150-170 градуса по Целзий.При гладене поставете кърпа между заплаткой и гладене и прижимайте ютия в продължение на 15-20 секунди.Можете също да използвате нашите ленти за апликации, пришивая и приклеивая. 【? Материал ПРЕМИУМ-клас】 : Наклеиваемые желязо кръпки, които са изработени от висококачествени синеля с термоплавким лепило върху обратната страна.Фигура кръпки, добре обработена, мек и дълготраен, лесно записвам и шият, тя не е толкова лесно да избледняват и деформирана, и може да се прикрепят към дрехи в продължение на дълго време.

Декларирани характеристики