.

Holibanna 2 бр. Кутия Обтегач Ретро Обтегач Антикварни Панти и Ключалки на Ретро Bmw Болт Ретро Ключалката на Бравата Калъф Ключалката за Заключване на кабинета Замъка с ?

Holibanna 2 бр. Кутия Обтегач Ретро Обтегач Антикварни Панти и Ключалки на Ретро Bmw Болт Ретро Ключалката на Бравата Калъф

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

цинк сплавЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА ВИНО, КУТИЯ - античната врата замяна на старите или счупени на нови.КАПАЧЕ на ключалката - материал за защита на околната среда, устойчива на износване и издръжлив, може да се използва в рамките на определен период.РЕКОЛТА БОЛТ - подходящ за дървени кутии, врати, тетрадка, куфар и някои други предмети.ВРАТАТА БОЛТ - Произведен от материал от с сплав, устойчив на удари и издръжлив на употреба.ВРАТАТА се ОБТЕГАЧ - антични врати конструкция от материал от с сплав, устойчива на удар и е в употреба.Пратката включва 2 x С Характеристики -Размер : 7,60 X5,70 X1,00 см/2,99 X2,24 X0 Обтегач за луксозни кутии. - Материал : Стари прозорци капаче от с сплав. - Цвят : Както е показано на защелке с ретро ключалката. - Малък размер и лекота на употреба, отличен аксесоар за дома, офиса, магазина и така нататък с ключалката на кабинета. - Подходящ за замъка дървена кутия, врати, лаптоп, куфар и някои други предмети от бита. - Произведен от материал за трайни използване на замъка на винената кутия. - Дизайн в ретро стил, които придават повече стил на вашето килера и дверному засову кутии. - Изящна изработка, добра текстура, отлични детайли, стилна и декоративна ретро-обтегач.Описание на продукта Елегантен детайл антични врати и отлична изработка изпълнение без труд ще придадат на вашия кабинет, за повече стил и елегантност.Този ретро заключване-капаче за шкаф е изработен от висококачествени с сплав и се отличава с надеждност при употреба.

Декларирани характеристики