.

Къса каишка, за секс Самозалепващи Преходи за килими и подови настилки, Окантовочная Планк за довършителни работи на прагове PVC, Преходи за прагове с Височина най-м?

Къса каишка, за секс Самозалепващи Преходи за килими и подови настилки, Окантовочная Планк за довършителни работи на прагове

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Здрав материал】 Изработени от висококачествен PVC материал, тази къса гумена лента, предназначена за лесно затваряне на ръбовете на подови плочки и килимТой се отличава с висока гъвкавост и е изработен за съединител с различни материали.Издръжлив и лесен за поддържане. 【Здрава самозалепваща конструкция】 Гумена пороговая полагане на самозалепващи с практична функция на отклеивания и залепване, лесна за инсталиране без допълнителен инструмент. 【Широко приложение】 Пороговая преходна ивица е на разположение с различни ръбове с дебелина по-малко от 5 мм и обикновено се използва на различни места, като например у дома, хотели, ресторанти, конферентни зали, конферентни центрове и други специални случаи, за да подрежете ръбовете на килими и подови настилки. 【Идеалният вариант】Лента за кантиране на пода - чудесен вариант за създаване на прост преход джантите са по краищата постелки.Той е създаден, за да е лесно да се осигури защита на ръбовете на подови плочки, килими и други декоративни материали в почвата. 【Лесна употреба】 Покритие на ръба на килима инсталира бързо и лесно.На първо място, предварително измерване на необходимата дължина, а след това свободно отрежете до вашата произволна дължина.На второ място, повдигна червената подкладочную лента и поставете в подходящо положение.Най-накрая, плътно лепило върху килима на пода и поставете го в страничния изземване. 【Здрав материал】 Изработени от висококачествен PVC материал, тази къса гумена лента, предназначена за лесно затваряне на ръбовете на подови плочки и килим.Той се отличава с висока гъвкавост и е изработен за съединител с различни материали.Издръжлив и лесен за поддържане. 【Здрава самозалепваща конструкция】 Гумена пороговая полагане на самозалепващи с практична функция на отклеивания и залепване, лесна за инсталиране без допълнителен инструмент. 【Широко приложение】 Пороговая преходна ивица е на разположение с различни ръбове с дебелина по-малко от 5 мм и обикновено се използва на различни места, като например у дома, хотели, ресторанти, конферентни зали, конферентни центрове и други специални случаи, за да подрежете ръбовете на килими и подови настилки. 【Идеалният вариант】Лента за кантиране на пода - чудесен вариант за създаване на прост преход джантите са по краищата постелки.Той е създаден, за да е лесно да се осигури защита на ръбовете на подови плочки, килими и други декоративни материали в почвата.

Декларирани характеристики