.

Инструмент за Гривна, Асистент за бижута и скрепителни елементи за бижута, Закопчалки с Обков за часа, Асистенти за Ръчно Гривна, Обзавеждане за Закрепване на Куки ?

Инструмент за Гривна, Асистент за бижута и скрепителни елементи за бижута, Закопчалки с Обков за часа, Асистенти за Ръчно Гривна,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

? Материал от неръждаема стомана ПРЕМИУМ-клас : Тези гривни с цип и кука изработени са от висококачествена неръждаема стомана с гладка повърхност, стабилна структура, издръжливи и тяхното не е лесно да се деформира, можете да използвате този помощник-кука за гривната, за да се уверено и лесно за носене на гривна, без чужда помощ ? Размер : дължина-155 мм / диаметър 6,1 инча, пръчка с дебелина 4 мм, опаковъчен лист : 1 опаковка, с ергономичен дизайн за по-удобно да държите в ръцете си, лек дизайн, удобен за носене, лека, лесно се съхранява, без да заемат твърде много място. ? Как да използвате : Първо зажимаете удлинительную верига гривна с помощта на асистент по зацеплению гривната, след това нямаш гривна и асистент по зацеплению гривна на едната ръка и най-накрая, от друга страна, застегиваете бутона за затваряне на омар, можете лесно да го носите на гривна. ? Широк спектър на приложение : Този помощник за стягане гривни, подходящи за много поводи , а също така може да се използва за укрепване и разгръщане на гривни, колиета и др. В зависимост от вашите нужди, от сега нататък вече не ви е необходимо да се обърнат към друг с помощта на продукти, тя също може лесно да се допълни досаден носенето, изискан външен вид на продукта, практически умения и най-добър избор на подаръци за Свети Валентин за майки или приятелки. ? Тържествено обещание : FBA ще ви бъдат доставени скоро.Ние обещаваме, че ако вие не се радвате на този продукт или да възникнат проблеми с качеството на продукта, ние ще възстановим парите си в пълен размер, благодаря ви за подкрепата!Ако имате някакви нужди, вие можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви служи онлайн 24 часа в денонощието!.Все още притеснен, че човек с всички сили се опитва да се носят свои собствени гривни и колиета?Неефективно отнемаща време, оставляющий в страната на любимите си бижута, тази гривна помага на ръката си, че може лесно да реши проблема досаден за носене по-рано.Поради това се променя добро настроение ден!Той е много малък, размер : дължина-155 мм / диаметър 6,1 инча, дебелината на пръта, 4 мм и тегло 13 g, но това не означава, че качеството му се понижава, тези гривни, с куки и куки са произведени от висококачествена неръждаема стомана, с гладка повърхност, стабилна структура, издръжливи и тяхното не е лесно да се деформира, можете да ги постави в ръчен багаж.

Декларирани характеристики