.

Играчка за стартиране Летящият Диск, Бебешки Играчки на Открито, Комплект за Летящи Чинии с Летенето Обтекателем, Интерактивни Играчки за стартиране на Тревата за?

Играчка за стартиране Летящият Диск, Бебешки Играчки на Открито, Комплект за Летящи Чинии с Летенето Обтекателем, Интерактивни

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

∳【Развивайте спортен талант】 летящ диск-пусковая играчка помага за развитието на децата спортен талант, способност за бърза реакция, зрително-моторна координация и концентрация на движещи се обекти ∳【Материал е с добро качество】 Изработена от висококачествен материал дискова пусковая играчка дружелюбна и безвреден, която е здрава и трайна.Но също така амортизирующий механизъм на педалите може да защити детски крака от нараняване. ∳【Щастлив игра】 играчка "Летящ диск" може да работи диск, натискане на педала, силата на стъпалото се превръща в движеща сила на диска, а след това щракнете върху винт, бързо да се върти, и летящ диск ще бъде изпратена във въздуха. ∳【Преносими за употреба】 Детска играчка-стартер с летенето диск лесен за употреба : първо поставете диск в гнездото за стартиране, след това натискане на педала, изчакайте, докато диск може да полети във въздуха, а след това използвайте мрежа, за да хванеш диск. ∳【Невероятен подарък】 играчка "Летяща чиния" е подходящ за повечето възрастови групи, най-добрият избор за Коледа, подаръци за Ден за защита на децата, великденски подаръци, подаръци за рожден ден, белите дробове партита и събития на открито.Характеристики : 1. Играчка-стартер "Летящ диск" ви позволява да се забавлявате с бебето си, като се стимулира спортния си талант и получаване на удоволствие от игри и тичане. Играчка-стартер "Летящ диск" може да се развие атлетизъм на вашето дете, бързи рефлекси, зрително-моторна координация и концентрация на движещи се обекти, като се започне миене и преследването на най нея. Как силата на краката се превръща в глад, за да накара завийте бързо да се върти и най-накрая да вземем летящ диск във въздуха. Играчка-стартер с летенето диск може да помогне на децата да се насладят на веселие, приносимым занимания със спорт на открито. Летящ диск-пусковая играчка - един чудесен подарък за момчета, момичета, деца, племенници, племеннички, внуци и внучат.Спецификация : Име : Играчка за пускане на летящи дискове на Размера на продукт : около 23*24*13.31 Размер летящият диск : около 6.5 см / 2,56 инча Списък на продуктите : Стартова площадка * 1 Риболовна мрежа * 2 нескользящих подложка * 6 летящи дискове * 8 играчки * 1.

Декларирани характеристики

Name:
Flying Disc Launcher Toy
Product size:
about 23*24*13.5cm/9.06*9.45*5.31inch
Flying Disk size:
about 6.5cm/2.56inch
Product List:
Launch Pad*1:
Net Fishing*2:
Non-slip Mat*6:
Flying Disk*8:
Goggles*1 :