.

Чаша за уиски, Лъки Shot WE THE PEOPLE | Боросиликатное стъкло Duratuff, устойчиво на сколам (Est. НА 4 ЮЛИ 1776 | КАЛ 308.)

Чаша за уиски, Лъки Shot WE THE PEOPLE | Боросиликатное стъкло Duratuff, устойчиво на сколам (Est. НА 4 ЮЛИ 1776 | КАЛ 308.)

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

В НАШИЯ ЧАША ЗА УИСКИ BULLET, КАКТО В ЧИСТ ВИД, ТАКА И С ЛЕД, ЛЮБИМИТЕ СИ ДРАМИ ИЛИ ЕДИН УИСКИ И ПУРА НИКОГА НЕ ИЗГЛЕЖДАШЕ ПО-ДОБРЕЧАША ЗА УИСКИ - ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ - НА ДЪНОТО НА ВСЯКА ЧАША ПРИЛАГА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ С ПОМОЩТА НА СТЪКЛО ЛЪКИ SHOT COMMERCIAL GRADE DURATUF С УСТОЙЧИВО НА СКОЛАМ РЪБ, РАЗЛИЧНИ УТЯЖЕЛЕННЫМ ДИЗАЙН С ТЕЖКО ДЪНО.ЧАША ЗА УИСКИ - побира 11 ГРАМА ВАШИЯ ЛЮБИМ УИСКИ, ЛЕПЕНКАТА Или БЪРБЪН, ВЛАКЧЕТА ВИСОЧИНА 3 5/8 инча И ширина 3 инча, които НЕ СЪДЪРЖАТ ОЛОВО / БИСФЕНОЛ А За СЪДОМИЯЛНА машина / МИКРОВЪЛНОВА печка / фризера. 308 ЧАША ЗА УИСКИ - побира 10 ГРАМА от ЛЮБИМИЯ УИСКИ, ЛЕПЕНКАТА Или БЪРБЪН, ВЛАКЧЕТА BOROSILICATE СТЪКЛО с ВИСОЧИНА 3,5 инча И диаметър 2,75 инча. 308 ЧАША ЗА УИСКИ - ИЗРАБОТЕНИ ръчно От естествена МЕД . 308 КУРШУМИ от ОЛОВО, БАРУТ И БИСФЕНОЛ А. Лъки Shot САЩ, LLC - Семейна фирма, занимаваща се с производство на висококачествена екипировка за ръчна работа, което ще се съхранява в арсенала Си от дълги години.Всички наши продукти са Умело изработени от материали, разломени и в употребата в армията на САЩ.Голяма част от нашата Продуктова линия, произведени в САЩ, и голяма част от Остатъците Ще е в САЩ.Ние помагаме на Нашите войници и ветерани чрез Различни Достойни организации в цялата страна.Нищо не напомня за това, че Сте Живи, като Го Смели вкус и Силен Вкус на Уиски.Свобода и Уиски се Обединяват.Разпознаваеми, като Стари приятели, нашите Старомодни Чаши за уиски се различават върховно качество и Ненадмината стойност.Нашите класически чаши за вино Lowball Rock Glass - Идеална Бар, прибори за любителите на уиски, лепенката, бърбън или коктейли.Нашата модерна технология за лазерно гравиране и печат Гарантира, че Текстът на всяка чаша за уиски Никога няма да Изчезне.Всяка чаша за уиски По-дълготраен и ярък, отколкото Други, представени на пазара.С течение на времето Много неща ще се Променят, но Думите на вашия Чаша Rocks ще остане Завинаги - това наистина е Постоянен Дар, който ще даде дълги години.Наличието на уникален и Прекрасния дизайн В Чаша за уиски е от Решаващо значение за повечето любители на уиски.Нашите чаши бърбън, Подходящи за всеки повод.Независимо от това, пиете ли Уиски, Бърбън, Скоч, Водка, Бърбън и Други ликьори.Изсипете себе Си и Приятел на кафе от нашите комплекти за уиски. начертайте Своите Ценности, Своите Страсти и самите Себе си В Своята стъклена купа.

Декларирани характеристики