.

100шт Тренировка за нокти, Четка За Почистване, Отстраняване на прах Ноктите Инструмент Аксесоар Четка За прах За Нокти, аксесоари За Маникюр, Педикюр Домашна употре

100шт Тренировка за нокти, Четка За Почистване, Отстраняване на прах Ноктите Инструмент Аксесоар Четка За прах

BGN 15.85

Сума
Налично за поръчка

Чистящая четка за зъби е предназначен за почистване на нокти преди и след маникюр, удобен за използване, за да отговарят на вашите изисквания за шлифовке различни части на ноктитеКосъм четки с висока плътност, не добри.когато, трайна употреба.Важно и необходимо за пробиване на ноктите тренировка.Комбинация от различни накрайници за рязане и полиране на естествени нокти, особено за отстраняване на кутикула с ръбове и страничните страни и ороговевшей на кожата.Може да се използва за почистване на прах в пукнатините на полировальной главата тренировки за нокти, той е удобен за използване, лесно да го сложи в джоба или чантата. в наличност от 100 броя четки за почистване, това е достатъчно, за да отговори на вашите нужди за използване, лесни за управление.Снабден с прозрачна кутия за лесно съхранение.Различни цветове четки необязательны, вие можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.Характеристики : 1. Чистящая четка за зъби е предназначен за почистване на нокти преди и след маникюр, удобен за използване. Може да се използва за почистване на прах в пукнатините на полировальной глави за пробиване на ноктите, удобен за използване. Косъм четки с висока плътност, не добри.когато, трайна употреба.Важно и необходимо за пробиване на ноктите. В присъствието на 100 почистващи четки, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди за използване, лесни за управление. Снабден с прозрачна кутия за лесно съхранение.Различни цветове четки необязательны, вие можете да избирате в зависимост от вашите предпочитания.Параметри : Състояние : изцяло нов Вид на продукта : с Четка за почистване на тренировки за нокти br/> Материал : неръждаема стомана Количество : 100 бр. Диаметър на ръкохватката : прибл. 2,35 мм /0,1 дюймАдлина ръкохватка : прибл. 48,8 мм / 1,9 инча Размер глава : прибл. 8x5,45 mm/0,3x0,2 инча съдържание на Пакета : 100 х четка за почистване Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодаря ви за вашето разбиране. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
Nail Drill Cleaner Brush
br/> Material:
stainless steel
Quantity:
100 pieces
Handle diameter:
approx. 2.35 mm / 0.1 inch
Handle length:
approx. 48.8 mm / 1.9 inches
Head size:
approx. 8 x 5.45mm / 0.3 x 0.2 inch
Package List:
100 x Cleaning Brush:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: