.

SXFYWYM Стенни Закачалки за дрехи, Тежкотоварни Подвесная Закачалка за дрехи, Подвижна Греда за дрехи, Стойка за Бутиковой дрехи, Окачен Многофункционален лост за съх?

SXFYWYM Стенни Закачалки за дрехи, Тежкотоварни Подвесная Закачалка за дрехи, Подвижна Греда за дрехи, Стойка за Бутиковой

BGN 282.21

Сума
Налично за поръчка

【Промишлени и ретро дизайн】 Тази закачалка за дрехи са изработени от висококачествени железни тръби, индустриален шик, модерен селски фермерска къща в стил steampunk и градски мебелиНеговият уникален и ретро вид перфектно ще се впишат във вашата стая, а също и могат да бъдат използвани в коридора, антре, спалня, гардеробна, перално или на балкона. 【Спестяване на пространство Добавете допълнително място за закачане в търговията на дребно магазин за дрехи, магазин на тъканите, дом, работна стая или състезателна зала.Идеален за антре, коридор, спалня, гардеробна, перално или балкон. 【Лесен монтаж и почистване на】 Инсталирате тази закачалка за дрехи наистина лесно, всички детайли, подвижни, просто се уверете, че те са здраво прикручены, а след това прикрепете го към стената.Освен това, можете лесно да го почистите с помощта на мека кърпа. 【Съвети за инсталиране】 Тази закачалка за дрехи е много здрава, монтира върху твърда стена.Ако стената е от гипсокартон, моля, уверете се, че закачалка за дрехи, инсталирани на стената шипове за подкрепа.Спецификации на продукта : Общият размер : Без разделител : дължина-80 см, дължина 100 см, дължина 120 см, дължина 150 см, С разделители : Дължина-80 см, дължина 100 см, дължина 120 см, дължина-150 см. Материал : желязо Цвят : златен Съвети за инсталиране : Уверете се, че закачалка за дрехи чисти, преди да закачите на дрехите си.Тази закачалка е много здрава и закрепени към твърда стена.Ако имате стени от гипсокартон, не забравяйте да инсталирате закачалки на стената шипове за подкрепа.

Декларирани характеристики