.

Система за Заключване на вратите без ключ, NICE Smart DIGI Заключване на Входната врата, Интелигентна Система за Заключване на вратите с Клавиатура, Автоматично Заключва?

Система за Заключване на вратите без ключ, NICE Smart DIGI Заключване на Входната врата, Интелигентна Система за Заключване

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

[Широкото използване на замъка към входната врата] Умен заключване НИЦА smart DIGI lock може да се използва за различни входни врати на компактния дизайн, включително и жилищни, Airbnb, офис и другиВие и вашето семейство можете да се насладите на удобен и безопасен достъп до различни места. [6 Начини за отключване на] Нашия интелигентна система за заключване на вратите НИЦА DIGI поддържа 5 вида достъп без ключ : пръстови отпечатъци, приложение за смартфон, пароли, ключодържатели и гласова разблокировку Алекса (изисква портал Wi Fi).И това също така ви позволява да отключите с помощта на физическите клавиши. [Инсталиране на собствените си ръце за броени минути] само С отвертка, за да можете да инсталирате система за заключване на вратите с клавиатура за 10 минути, без допълнителни тренировки.Компактен размер гарантира, че той няма да попречи на вашите съществуващи вратите и замъци, което позволява лесно и бързо да замени лост, дръжка, болт или комплект ключалки. [Лесни за управление на заявлението] Можете много лесно да конфигурирате вашия цифров замъка и да го управлява с помощта на приложения НИЦА smart DIGI, като предоставя на вашето семейство постоянни или временни разрешения за достъп и поиска запис за достъп.Всички приложения и софтуер НИЦА DIGI са безплатни за използване на вечно. [Служба удовлетвореност] Бъдете сигурни при закупуване на нашия крилото на замъка ница digi, тъй като ние предлагаме връщане на парите в рамките на 30 дни, гаранция на продуктите в рамките на 1 година и доживотна послепродажную подкрепа.

Декларирани характеристики