.

30 Бр Антични Сребърни Мини-Контур Реколта Сгъваеми Панти с Винтове за Производство на Кутии За Бижута Дървен Калъф Подарък Ракла Кутии за Украшения Малък Размер (д?

30 Бр Антични Сребърни Мини-Контур Реколта Сгъваеми Панти с Винтове за Производство на Кутии За Бижута Дървен Калъф Подарък Ракла

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

30 бр мини-вериги с крепежни винтаДължина : 3/8" (10 мм), на Ширина : 5/16" (8 mm).Използва се на : калъф за бижута, дървени ковчежета, сундуке за бродерия, кутия за подарък, ковчега за украшения, кукла къща и набор от инструменти. Материал : цинк таблетки сплави, издръжлив и лесен за инсталиране.Устойчив на корозия и ръжда. 30 бр мини-вериги с крепежни винта.Дължина : 3/8" (10 мм), на Ширина : 5/16" (8 mm).Използва се на : калъф за бижута, дървени ковчежета, сундуке за бродерия, кутия за подарък, ковчега за украшения, кукла къща и набор от инструменти. Материал : цинк таблетки сплави, издръжлив и лесен за инсталиране.Устойчив на корозия и ръжда.Характеристики : 1. 30 бр мини-вериги с крепежни винта. Използва се на : калъф за бижута, дървени кутии, сундуке за бродерия, ковчега за украшения, кукла къща и набор от инструменти. Материал : цинк таблетки сплави, трайни и лесни за инсталиране. Устойчив на корозия и ръжда. Дължина : 3/8" (10 мм), на ширина : 5/16" (8 mm).

Декларирани характеристики