.

Икона на стила 29 Перуки на дантели Отпред Дълги Къдрави Перуки Средната Част на Къдрава Перука От устойчиви на топлина влакна Синтетични Перуки (29 см, 130 Тона)

Икона на стила 29 Перуки на дантели Отпред Дълги Къдрави Перуки Средната Част на Къдрава Перука От устойчиви на топлина влакна

BGN 18.99

Сума
Налично за поръчка

Много стилен дизайн с естествено красива гледка и мек допирЩе получите толкова много комплименти.Дължина 29 инча и интересите на повечето хора, а много очарователен многослоен прическа изглежда като икона за стил.Висококачествено внос высокотемпературное влакно до 160 градуса по Целзий (320 градуса по Целзий), замедляющее процеса на запалване.Идеален за ежедневна употреба, офис, cosplay, концерти, тематични партита, сватби, срещи и т. STYLE ICON - един от най-популярните и престижни марки продукти за коса.Сега ние започваме напълно погрижат за вас. Срокове за доставка : Първокласна доставка в рамките на 1 ден доставка в рамките на 2 дни и стандартна доставка.Икона на стила 29 "Дантелени предната перуки, дълги къдрави перуки средната част на къдрава перука романтичната вълна, изискан дизайн и перфектни шивашки.Завързана перука, детски косата.Ютия на разположение, извратени е на разположение, прическа е на разположение, опашка на разположение, цвят можете да персонализирате. Размер шапки : 21,25 "-22,5" 2. Цвят на косата : няколко цвята за избор, за повече информация, моля, свържете се с нас. Дължина на косата : около 29 инча (моля, изтеглете коса, така че те са били прави, след това измерете. Тегло : около 230 г 5. Материал : 100% термоустойчиви синтетични косми е 6. Пратката включва : 1 Перука с вградени расческами, 1 мрежа за перуки Директна продажба с фабрика една от първите фабрики, произвеждащи средства за коса, ние имаме строг контрол на качеството и квалифицирани работници, както и нашият екип от дизайнери добре знае обществена естетиката и се опитва всячески да осигури най-доброто качество.СЪХРАНЕНИЕ на перуки най-Добре на основата на синтетични перуки или главата на манекена, също така можете да ги съхранявате в мрежата за коса и найлонова торбичка с цип.Моля, обърнете внимание, че перуката трябва да се съхранява на хладно и сухо място.Бърза доставка за Местно изпълнение на FBA, по-бърза и надеждна, което означава, че всеки перука се доставя с обратна : на Малка разлика в цвета между различните монитори.Как да се избегне entanglements и загуба (1) Ако расчесываете перука влажно или груб, или расчесываете му от корените до върховете, а не от върха до корена, това може да доведе до утаяване.Освен това, ако се прилагат прекалено мазни продукти за грижа за косата или миене на перука е твърде гореща вода, това също ще доведе до загуба на перука.

Декларирани характеристики