.

Къдрава Topper От Човешки Косъм, Коприна в Основата, Скоба /Лента под формата на Перука от изкуствена коса, за Жени, Затварящ Сива и Изтъняване на Косата 14x16 см, 30 см, Тъм?

Къдрава Topper От Човешки Косъм, Коприна в Основата, Скоба /Лента под формата на Перука от изкуствена коса, за Жени, Затварящ

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

100% Коприна в основата на нишките, свързани ръчно, ви позволява да създавате раздяла в двете посоки, като придава на косата по-естествен видИстински човешки косъм, може да се боядиса, пребоядисани, срока на експлоатация на 2 г. при добри грижи.Направете за тези дами, които страдат от проблеми, загуба на коса, незабавен допълнителен обем на косата · Лесен за носене, вие можете да направите това в дома си, не се нуждаете от помощ; · Не губете нито минута за това да се облека и се оттегли, а веднага променете своя начин! · Напълно се смесва със собствените си коси, никой няма да разбере тайната на вашата коса! · Той може да е скрие наскоро плевене растеж сива коса и избягване на щети, причинени от многократным оцветяване на косата.Трябва да бъде един хубав подарък за майка си.

Декларирани характеристики