.

Възстановява изтощена коса Magic Keratin Seconds Hair, Hair 5 Грижа за косата с дълги коси косата (Цветни, с един размер)

Възстановява изтощена коса Magic Keratin Seconds Hair, Hair 5 Грижа за косата с дълги коси косата (Цветни, с един размер)

BGN 2.02

Сума
Налично за поръчка

Въз основа на проучването на състоянието на косата е повече от 10 000 потребители, развийте тези средства за грижа с помощта на високите технологии Измийте косата си ежедневно шампоан. Избършете вода кърпа (сушите със сешоар не е необходимо).Този набор от шампоани не оставя мазни следи и № 3. Най-накрая, напълно изплакнете косата си с топла вода.Дълбоко климатик и хидратация.Възстановява изтощена коса Magic Keratin Seconds Hair, Hair 5 Грижа за косата За дълги коси косата въз основа на проучване на състоянието на косата е повече от 10 000 потребители, развийте това е средство за грижа с помощта на високите технологии Нанесете magic hair на косата, без да докосвате косата, напълно масаж на косата в продължение на 2-5 минути.Дълбоко климатик и увлажнение1. Мийте косата си ежедневно шампоан. Подсушете вода кърпа (не трябва да се сушат със сешоар) Вносни материали, в съчетание с глоба молекулярна технология могат да направят косата по-мека, блестяща!Нашите натурални съставки предотвратява увреждане на косата и всички последици от прегряване и пренатоварване на полагане.Този мощен овлажняващ крем ще отмие всичко на излишните мазнини и замърсявания с вашата коса, за да получите тези красиви блестящи волосы2 X Hair Този набор от шампоани да не се оставя на косата мазна и №3. Най-накрая, напълно изплакнете косата си с топла вода.

Декларирани характеристики