.

Антиоксидант серум широк спектър на действие против Стареене Осветляющая серум за лице Съдържа серум с витамин С + Серум за лице с витамин е + шипка се Бори със своб?

Антиоксидант серум широк спектър на действие против Стареене Осветляющая серум за лице Съдържа серум с витамин С + Серум за

BGN 13.30

Сума
Налично за поръчка

✅ ТАЗИ ПОДОБРЕНА АНТИОКСИДАНТ серум за лице против замърсяване ефективно се бори със свободните радикали и замърсяванетоЛечебното серум против стареене, специално разработена за възстановяване на външния вид на повредената от слънце кожа и да придава здравословен сияние на младостта. ✅ За разлика от ДРУГИ средства за грижа за кожата на лицето, които не са толкова ефективни, този мощен серум за избелване на кожата използва доказани антиоксиданти, включително витамин с + шипка + витамин е + зелен чай, за да се получи чисто равномерен тон и сияние на кожата. ✅ НИЕ ОБЕЩАВАМЕ, че ще започнете да виждате видими резултати при редовна употреба на тази дълбоко восстанавливающей серум против бръчки - това е гарантирано ще подобри външния вид на фини линии и бръчки, прави кожата по-жизнена и еластична. ✅ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МОЩНА и питающая кожата серум за лице с витамин С обогатен с успокояващо алое + центеллой + малини + боровинки + масло от гроздови семена, предназначени за значително подобряване състоянието на кожата и защитата й от по-нататъшно увреждане. ✅ НАШАТА БЕЗВРЕДНИ за ВЕГАНИ серум с витамин е без насилие, не съдържа парабени, глутен или ароматизатори. 98% натурален и 72% органичен за всички типове кожа, в комбинация с плодови екстракти и полезни вещества на растителна основа прави кожата по-гладка и пречистена.

Декларирани характеристики