.

Инструмент VEAEE Gua Sha, Инструменти за красотата на лицето Камък гуа ша със зелен кварц, Релаксиращи и Тонизиращи Инструмент за масаж на лицето, шията, корените на ушит?

Инструмент VEAEE Gua Sha, Инструменти за красотата на лицето Камък гуа ша със зелен кварц, Релаксиращи и Тонизиращи Инструмент

BGN 6.66

Сума
Налично за поръчка

【Натурален нефритови валяк】 : нефритови възглавница е изработена от 100% висококачествен нефритАнтивозрастное средство, изглажда бръчките, намалява тъмните кръгове, възстановява здравето на кожата. 【Използвайте навсякъде】: Средства за грижа за лицето на Gua Sha можете да използвате навсякъде, без да посещавате козметични агенция, спестявайки си бюджет и да прави кожата по-млада.Средства Гуа Ша исторически, използвани в традиционните източни процедури за подобряване на състоянието на организма, продуктът е безопасен и без странични ефекти. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : специален подарък за вашата любов.Масажен инструмент се предлага в красиво оформена опаковка, която може да се превърне в чудесен празничен подарък за мама, съпруга, приятелите на различни празници, като Коледа, рожден Ден, Женски ден, Нова година, Свети Валентин. 【СЪВЕТИ】 : Можете да оставите гуашу в хладилника за около 10 минути, за да го охлажда по кожата, и това ще помогне за намаляване на сутрешната подпухналостта и освежаване на кожата. 【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ】 : То ще бъде доставено на компанията и ще пристигне в рамките на 1-3 работни дни.Ние гарантираме политика за връщане и без причина, така че можете да си го купя със сигурност.Моля, свържете се директно с нас по всякакви въпроси. 【Натурален нефритови валяк】 : нефритови възглавница е изработена от 100% висококачествен нефрит.Антивозрастное средство, изглажда бръчките, намалява тъмните кръгове, възстановява здравето на кожата. 【Използвайте навсякъде】: Средства за грижа за лицето на Gua Sha можете да използвате навсякъде, без да посещавате козметични агенция, спестявайки си бюджет и да прави кожата по-млада.Средства Гуа Ша исторически, използвани в традиционните източни процедури за подобряване на състоянието на организма, продуктът е безопасен и без странични ефекти. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 : специален подарък за вашата любов.Масажен инструмент се предлага в красиво оформена опаковка, която може да се превърне в чудесен празничен подарък за мама, съпруга, приятелите на различни празници, като Коледа, рожден Ден, Женски ден, Нова година, Свети Валентин. 【СЪВЕТИ】 : Можете да оставите гуашу в хладилника за около 10 минути, за да го охлажда по кожата, и това ще помогне за намаляване на сутрешната подпухналостта и освежаване на кожата. 【ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ】 : То ще бъде доставено на компанията и ще пристигне в рамките на 1-3 работни дни.

Декларирани характеристики