.

Cabilock 10 Бр Закачалка за палто Тежки Закачалки, Закачалки За Ризи Мулти Закачалка Закачалки За Детски Дрехи Детски Закачалки За дрехи, Закачалка за Дънки Сладки Мног?

Cabilock 10 Бр Закачалка за палто Тежки Закачалки, Закачалки За Ризи Мулти Закачалка Закачалки За Детски Дрехи Детски Закачалки

BGN 32.02

Сума
Налично за поръчка

ЗАКАЧАЛКА за съхранение панталони - ♦ ЗДРАВА СТОМАНЕНА нерезиновая конструкция означава, че тези закачалки продължават години, а не месеци!Благодарение на нерезиновому материал дори тениска с широко деколте и леко висиКажете сбогом на пластмасови стелажи!.МАЛКИ ЗАКАЧАЛКИ за КОСТЮМИ - ♦ ЗАКАЧАЛКИ, БЕБЕШКА размер са предназначени за детски дрехи.Голяма част от детски дрехи лесно се побира в тези малки закачалки и се отстранява веднага, след като сте готови, за да се облече.ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ за ДЕЦА - добър помощник : да се съхранява на детски дрехи в ред, без да оказва допълнителен натиск.Кажете сбогом на хаотично гардероб на вашето дете.ОРГАНАЙЗЕР за ЗАКАЧАЛКИ за панталони - Линия на рамото на закачалки за момичета помага да се поддържа формата на детски дрехи.ЗАКАЧАЛКИ за детски кабинет - [Лесни за употреба] : тези закачалки за дрехи са просто необходими за детски кабинет, лесно отговарят на вашите нужди и предоставя много повече удобства в ежедневието си.Пратката включва 10 закачалки за облаците Характеристики -Цвят : както е показано декоративни закачалки - Достатъчно на брой : Подходящ е за сушене и съхранение на цялата си дрехи у дома.Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в количества за деца.47 X0 Трайни закачалки. - Първокласен дизайн : Той добре е изработен от висококачествена и устойчива пластмаса, материали с високо съдържание на марганцевой стомана, безопасни и практични за продължителна употреба, от закачалки за дрехи за домашни любимци. - Трайни за дълго използване : това е закачалки, устойчиви на хлъзгане, облекло няма да падне.Тези практични закачалки лесно да се прекъсне, много практични детски закачалки за палта. - Необходимо за дома : Спестете място и увеличаване на размер на вашия кабинет, подходящи за пране на бельо на вашето дете и организация за съхранение на детски закачалки. - Лесна употреба : тези закачалки за детски дрехи са задължителни за гардероба в детската стая, лесно отговарят на вашите нужди, носят много повече удобства за ежедневието. Закачалки за пуловери. -Материал : пластмаса, благородна марганцевая стомана детски закачалки Информация за стоки Закачалка във формата на облак Закачалки притежават предимствата на гъвкавост и практичност, те ще станат твой отличен помощник в ежедневието. закачалки за детски дрехи да е лесно да се деформира или се съборят.

Декларирани характеристики