.

Kakalote 32 мм Гъвкава Вакуумно Накрайник за ъгли С Дълга Плоска като всмукване на главата, Деформируемая Тръба за Маркуч (Hose Tube)

Kakalote 32 мм Гъвкава Вакуумно Накрайник за ъгли С Дълга Плоска като всмукване на главата, Деформируемая Тръба за Маркуч

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Накрайник инструмент : чудесно за ъглови работи, отоплителни канали, под мебели, по стените на хладилникаГЪВКАВИ извивки на : не се притеснявайте за опитите да се криви.Потопете четката в топла вода, накисва в продължение на няколко секунди, извадете, да изправите и канализация.Четка выпрямится.ЛЕСЕН за почистване : Ако вие искате да се измие, просто изплакнете с вода.ТРАЕН : Всички части за прахосмукачки са произведени от материали с добро качество.Можете да ги използвате в продължение на дълго време.УНИВЕРСАЛЕН : Разнообразни детайли, прахосмукачка, вътрешен диаметър на интерфейса : 32 мм. Описание : 100% чисто нов и високо качество.Основно се използва еластичен материал, здрав и издръжлив на употреба.Добра гъвкавост и отлично качество на изработката. Универсални детайли за прахосмукачка, вътрешен диаметър на интерфейса : 32 мм. Смукателна корона с плоска глава, този дизайн е ефективен за почистване от кал в малки кътчета, до които обикновено е трудно да стигнем до хората.Този стил на засмукване, подходящи за почистване на компютри, климатици, лавици, легла, диван, маса и т. Технически характеристики : Материали : пластмаса Цвят : черен Дължина : около 600 мм Вътрешен диаметър на интерфейса : прибл. 32 мм, на Помещение и включва : 1 х плосък смукателна дюза Забележка : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване.

Декларирани характеристики