.

Мокри кърпички Super Magic Man за по-продължително забавяне и предотвратяване на преждевременна еякулация, за получаване на удоволствие от секса - Опаковка от 12 (72 пакетч?

Мокри кърпички Super Magic Man за по-продължително забавяне и предотвратяване на преждевременна еякулация, за получаване

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Като антисептично средство, за предотвратяване на заболявания, предавани по полов пътПоддържайте здравето на мъжкия член.Разширете проникване.Предотвратите преждевременна еякулация.Като антисептично средство, за предотвратяване на заболявания, предавани по полов път.Поддържайте здравето на мъжкия член.Разширете проникване.Предотвратите преждевременна еякулация.Опаковката съдържа : 12 кутии магическа кърпа (72 пакетчета) Антисептическая салфетка на базата на билки, която може да се използва за : · Ефективно обновяване и почистване на кожата на пениса · Предотвратяване на бактериална инфекция като антисептично · Увеличаване на силата на полов акт · за Предотвратяване на преждевременна еякулация · Съхранявайте на цяла нощ Показания : за - 1. Като антисептично средство за предотвратяване на заболявания, предавани по полов път 2. Поддържането на здравето на мъжкия член 3. Удължаване на срока на проникване 4. Предотвратяване на преждевременна еякулация 5. Мощна ерекция 6. Секси средства и добавки Начин на употреба : - 1-Отворете опаковката на 2-Избършете тази влажна кърпа за почистване на всички части на пениса 3-Увийте кърпа и се оставя за 5-10 минути 4 -Измийте с вода и сапун, и бъдете готови за полов акт.

Декларирани характеристики