.

Калъф MAGEASY Deluxe за iPhone 14 Pro Max Мрамор 6,7 - Съвместим с MagSafe, Защитен калъф за iPhone 14 Pro Max за жени, въздействие TPU и здрав калъф с никога не выцветающим принтом - Marble M (цвят ша?

Калъф MAGEASY Deluxe за iPhone 14 Pro Max Мрамор 6,7 - Съвместим с MagSafe, Защитен калъф за iPhone 14 Pro Max за жени, въздействие

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Модел никога не изчезва] Благодарение на революционна двойна печат ДЗП-фигура се нанася върху тялото, като предотвратява избледняване и придава дълбочина и реалистичен визуален ефектСерия Marble не прилича нито на какви други дизайнерски калъфи за телефони, които някога сте виждали. [Вие определяте Елегантност] Ярко златно мраморно покритие, създадено, за да се отделят сред други.Поръчайте серия от Marble и започнете да определя елегантност и естетика днес!. [Калъф за бъдещето : Marble с Mag Safe] Не само най-естетичен калъф, серия Marble M е съвместим с Mag Safe и други магнитни аксесоари, като например зарядно Mag Safe, магнитно кола планина, безжично зарядно устройство QI, чантата SNAP Mag Safe от Mag Easy и така нататък. [Защита от военен клас] Благодарение броня от TPU и ударопоглъщащ полагане диаметър 0,3 mm между корпуса и вашия i Phone серия Marble е сертифицирана по стандарт MIL-STD-810 H за осигуряване на защита на военно-клас. [Гарантирано удовлетворение] Ако по някакъв начин не са изпълнени, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти 24-7.Ние гарантираме 100% удовлетвореност!. [Модел никога не изчезва] Благодарение на революционна двойна печат ДЗП-фигура се нанася върху тялото, като предотвратява избледняване и придава дълбочина и реалистичен визуален ефект.Серия Marble не прилича нито на какви други дизайнерски калъфи за телефони, които някога сте виждали. [Вие определяте Елегантност] Ярко златно мраморно покритие, създадено, за да се отделят сред други.Поръчайте серия от Marble и започнете да определя елегантност и естетика днес!. [Калъф за бъдещето : Marble с Mag Safe] Не само най-естетичен калъф, серия Marble M е съвместим с Mag Safe и други магнитни аксесоари, като например зарядно Mag Safe, магнитно кола планина, безжично зарядно устройство QI, чантата SNAP Mag Safe от Mag Easy и така нататък. [Защита от военен клас] Благодарение броня от TPU и ударопоглъщащ полагане диаметър 0,3 mm между корпуса и вашия i Phone серия Marble е сертифицирана по стандарт MIL-STD-810 H за осигуряване на защита на военно-клас. [Гарантирано удовлетворение] Ако по някакъв начин не са изпълнени, не се колебайте да се свържете с отдела ни за обслужване на клиенти 24-7.Ние гарантираме 100% удовлетвореност!.

Декларирани характеристики