.

Калъф-тампон на маточната Кабел SNCLET за Sony Xperia 5 II, Ъглов Защитен с каишка на Шийката на каишка, стойка за телефон, Гел Гума, Прозрачна Мека Броня от TPU за Sony Xperia 5 II - Роз?

Калъф-тампон на маточната Кабел SNCLET за Sony Xperia 5 II, Ъглов Защитен с каишка на Шийката на каишка, стойка за телефон, Гел

BGN 5.44

Сума
Налично за поръчка

Идеална за засаждане : за Носене на съвсем малък мобилен телефон с шейным каишка за Sony Xperia 5 II, 6,1 инчаИдеално за това, че вашите ръце са свободни по време на изпълнение на други задачи.Регулируема каишка : Висококачествен кабел PPM дължина 150 см, издръжливи и устойчиви на увреждане на вода, лек и издръжлив.Прозрачен капак на корпуса : Поддържа безжична зареждане, без смущения.Освен това, той е достатъчно тънък, за да ви представи оригинално усещането за натискане на вашия Sony Xperia 5 II. Защита : Калъф за мобилен телефон от ПРЕМИУМ-клас за носене-практичен 2. Каишка : дължина 150 см; 3. Делото през рамото си в съвсем малък за врата за Sony Xperia 5 II; 4. Ультратонкая делото лека, че запазва първоначалната си красота телефон и осигурява отлично сцепление; 5. Лесен за носене-броня осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли 6. Лесна инсталация с капаче.Опаковка : ☆ 1 х прозрачно защитно случай ☆ 1 х лента за кабел за колиета.

Декларирани характеристики