.

DOITOOL 4 бр. Силиконови Ръкавици за фурна С топъл Силикон кухненски ръкавици, Силиконови Ръкавици, Ръкавици за най-горещите Ръце, Нескользящие Силиконови Ръкавици, Из?

DOITOOL 4 бр. Силиконови Ръкавици за фурна С топъл Силикон кухненски ръкавици, Силиконови Ръкавици, Ръкавици за най-горещите

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

РЪКАВИЦИ със СИЛИКОНОВА ИЗОЛАЦИЯ - Лесно стираемые и съхранявани, прост дизайн, тези ръкавици за фурна са много удобни и практични за използванеСИЛИКОНОВА РЪКАВИЦА ЗА ПЕЧЕНЕ - Осигурява отлична защита и комфорт, подходящ за всички видове на готвене, включващи готвене на скара и във фурната.КУХНЕНСКИ potholder за фурната - Висококачествен силиконов материал като външен слой, удобен на пипане, гъвкави, без да се деформират.Нескользящий и здрав.НЕСКОЛЬЗЯЩИЕ кухненски ръкавици за фурна - Може да стане практичен и хубав подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много доволни.РЪКАВИЦИ ЗА ПЕЧЕНЕ - Лесни за употреба и съхранение, прост дизайн, практични и удобни за използване.Висококачествен силиконов материал, не е лесно да се съборят или да се деформира, тя е здрава за използване.Списък на пакетите 4 x ръкавици със силиконова изолация Характеристики -Цвят : синьо небе, черни силиконови памучни ръкавици - устойчива на ръкавица може ефективно да се предотврати изгаряне по време на готвене и приготвяне на скара силиконови ръкавици за фурна. - Изработени от висококачествени силиконови и памучни материали, благодарение на които ще се чувствате комфортно и да не се чувствате скованост прихваток. - Ръкавица за фурна осигурява надеждна нескользящий хващане, както и за работа с тенджери и тигани безопасни изолационни ръкавици за микровълнова печка. - Необходим предмет в кухнята, което я прави най-безопасният избор за вас и вашите близки!Това е много полезна potholder за печене. -Размер : 34,50 X18,00 X2,00 см. / 13,56 X7,07 X0 ръкавица за печене срещу изгаряне. - Ние увеличи комфорт и дълготрайност на тази кухненски ръкавици.Това може да попречи на вашата ръка от изгарянето на кухненски кухненски ръкавици. -Материал : силикон, памучни ръкавици, за да топли ръцете Описание на стоките Рукавица за печене е Подходящ за приготвяне на храна, барбекю, микровълнова печка, тостер и т., Ръкавица за микровълнова печка Този предмет представлява ръкавица за фурна, която е направена от висококачествен материал за трайни и практично използване. дебела ръкавица за фурна Дебели силиконови ръкавици предпазват ръцете си. Това нескользящий титуляр за тенджери и защита от изгаряне с пара, което може да осигури на вас и вашето семейство цялостна защита.

Декларирани характеристики