.

Фотоелектричния сензор за пожароизвестяване Andyssey с 10-годишен срок на служба с херметични батерия, батерия 3 В с Предупреждение за ниско зареждане на батерии/Бутон ?

Фотоелектричния сензор за пожароизвестяване Andyssey с 10-годишен срок на служба с херметични батерия, батерия 3 В с Предупреждение

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【10-годишен акумулаторен детектор за дим】 Пожароизвестяване на литиева батерия с постоянното хранене в продължение на 10 години осигурява безопасността на вашия дом 24/7 【Индикация за ниско ниво на зареждане на батерията без смущения】 Интелигентен детектор за дим с тест бутон, бутон за изключване на звука, ако батерията е изтощена, можете да щракнете върху тест бутон, за да изключите индикация за неизправност на 10 часа, след 10 часа тя автоматично сбросится, в този случай, устройството ще продължи да работи нормално и да открива дим и се подава звуков сигнал. 【Лесна инсталация】Детектори за дим може лесно да се инсталира с помощта на магнити или монтажни скоби.Повече няма твърда окабеляване, можете да го монтирате навсякъде, където пожелаете.Димна аларма не е позволено да го инсталирате, без инсталирани батерии. 【Технология фотоэлектрического наблюдение】 сензор Тип фотоэлектрического детектор за дим, по-чувствително открива дим от тлеещи огнища на пожар и навреме подава звуков сигнал, за да ви предупреди за пожар. 【Защита на цялото семейство】 Инсталирайте детектор за дим на батерии във всяка стая, за да гарантира сигурността и щастливо занимание на семейството.

Декларирани характеристики