.

Честит Dpolphin Обновите стила на вашия малък господин с помощта на комплект от жилетки за момчетата с разположени ревери от 4 теми!

Честит Dpolphin Обновите стила на вашия малък господин с помощта на комплект от жилетки за момчетата с разположени ревери

BGN 33.59

Сума
Налично за поръчка

80% Полиестер, 20% вискоза Закопчалката на ципа. (Стилен и универсален) : Комплект жилетка за момче - чудесен начин да се обличаш всеки украшение за специални случаи като сватби, семейни срещи или училищни мероприятия.Те се предлагат в най-различни цветове и стилове, така че можете да изберете този, който отговаря на индивидуалност и стил на вашето дете. (Удобни и издръжливи) : Изработени от висококачествени материали, тези комплекти, жилетки за момчетата са проектирани така, че да бъде удобни и издръжливи.Те са идеални за активни деца, които имат нужда от дрехи, выдерживающая износване. (Достъпен и удобен) : Комплект жилетка за момче - достъпен начин да добавите малко стил в гардероба на вашето дете, без бюст банка.Освен това, е удобно да има пакет, който включва жилетка, риза и панталон в един флакон. (Регулируема талия) : Талия жилетка и панталони се регулира, че да е удобно за децата при различни обстоятелства облечен, но е подходящ също и за деца с различни видове физика, а еластичен колан ще позволи на децата да носят по-удобно. (Идеално за подарък) : Тези комплекти, жилетки за момчетата ще станат отлични подаръци за рождени дни, празници или всеки друг специален повод.Те със сигурност ще станат хит както родителите, така и при деца.

Декларирани характеристики