.

FORUBUS Традиционното Нефритовое Кольцевое Колие с Червено Въже, Имитация на Колена, Мъниста-Понички, Колие с Окачване за Привличане на Късмета, Амулет за Късмет, Суве?

FORUBUS Традиционното Нефритовое Кольцевое Колие с Червено Въже, Имитация на Колена, Мъниста-Понички, Колие с Окачване за

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Материал : имитация на нефрит, стъкло, приятен на допир, червената част от Тайван Здрава и гладка, да не избледнява, косата не се плъзгат.Обхват регулируема дължина : 17,7-25,6 инча, можете да се регулира на дължина с помощта на възел от мъниста.Смята се, че нефрит притежава целебна сила и предпазва от негативни вибрации.Смята се, че този медальон в формата на кръг дарява сигурност, хармония и добър късмет.Този нефритови унисекс висулка.Всеки продукт индивидуално изрязан, просверливается и се полира с восък, за да се създаде уникална красива окачване.СЕРВИЗНО обслужване : Ние предлагаме 100% удовлетворение, защото нашият принцип на обслужване - "Клиентът е над всичко".Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага ще ви помогнем да намерите решение. Премахване на първоначалните колиета, можете да убивам всеки продукт на чиста мека кърпа за отстраняване на мазнини и пот. Често променяйте своите накити, не е пускането на една и съща украса в продължение на дълго време. Избягвайте продължителен контакт с вода, отстранете украса, преди вземане на вана или плуване.

Декларирани характеристики