.

Висулка във формата на Дракон, за Мъже И Момчета, Луксозно Коктейл Колие в стил пънк-Biker-Рокер от Неръждаема Стомана с Отложено във формата на Нокът Дракон с Натурал?

Висулка във формата на Дракон, за Мъже И Момчета, Луксозно Коктейл Колие в стил пънк-Biker-Рокер от Неръждаема Стомана с Отложено

BGN 7.19

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 100% неръждаема стомана 316 L и естествен камък, хипоалергичен и не съдържа олово / никел 【Високо качество】 Висока полиране, липсата на избледняване, липса на корозия, висока устойчивост на износване, устойчивост на надраскване, защита от пот, безвреден за кожата. 【Повод】Дракон е символ на сила, упоритост.Това ще ви донесе богатство, благородство и късмет.Пънк-байкерская меню с коктейли на парти, колие с отложено във формата на дракон от неръждаема стомана, бижута с висулки за всеки повод носене : всекидневният живот, парти, бал, Halloween, Великден, годишнина, абитуриентски бал. 【Подарък】 Идеален луксозни бижута подарък с дракон, за приятелите си, на съпруга си, гаджето си, на баща си.Ние обещаваме, че това ще бъде голяма изненада за вас и за него. 【Сервизно обслужване на марката 】 24 часа онлайн, безплатна доставка, безплатен повторно стартиране и връщане на парите в скоро време.добре дошли и на успешните покупки.

Декларирани характеристики