.

Контролер Led Диммера, 12V-24V 30А PWM Контролер на Затъмняване може да се Регулира Яркостта на Led Ключ Контролер Диммера Ръчно Управление за ивица Светлина от Един Цвят

Контролер Led Диммера, 12V-24V 30А PWM Контролер на Затъмняване може да се Регулира Яркостта на Led Ключ

BGN 5.78

Сума
Налично за поръчка

[Защита на светодиода] : Нашата контролер led диммера с постоянно напрежение и постоянен ток на изхода може да бъде свързан към усилватели за увеличаване на товара си, когато PWM digital скрито място, това позволява да се избегне пиков ток, защита на вашия led лампа от увреждане [0%до 100% затъмняване] : Този pwm-контролер за затъмняване с пълна възможност за регулиране на яркостта от 0%до 100% , който лесно се настройва яркостта си в зависимост от вашите различни нужди и предпочитания с помощта на въртяща се дръжка. [Дълъг живот] : Полосовой led димер с отлична възможност за отвеждане на топлината осигурява дълготрайна работа, дори и в тежки условия. [DC 12-24 В] : Този превключвател-регулатор яркост е подходящ само за източник на постоянен ток, не за източник на захранване ac, моля, проверете, дали вашият източник на захранване източник на захранване dc преди да купите. [Лесен за употреба] : Led димер е оборудван с ръчен регулатор, който лесно се управлява ръчно; Той също така е автоматична функция на паметта, което го прави много по-удобен за използване в домашни условия. [Защита на светодиода] : Нашата контролер led диммера с постоянно напрежение и постоянен ток на изхода може да бъде свързан към усилватели за увеличаване на товара си, когато PWM digital скрито място, това позволява да се избегне пиков ток, защита на вашия led лампа от увреждане. [0%до 100% затъмняване] : Този pwm-контролер за затъмняване с пълна възможност за регулиране на яркостта от 0%до 100% , който лесно се настройва яркостта си в зависимост от вашите различни нужди и предпочитания с помощта на въртяща се дръжка. [Дълъг живот] : Полосовой led димер с отлична възможност за отвеждане на топлината осигурява дълготрайна работа, дори и в тежки условия. [DC 12-24 В] : Този превключвател-регулатор яркост е подходящ само за източник на постоянен ток, не за източник на захранване ac, моля, проверете, дали вашият източник на захранване източник на захранване dc преди да купите. [Лесен за употреба] : Led димер е оборудван с ръчен регулатор, който лесно се управлява ръчно; Той също така е автоматична функция на паметта, което го прави много по-удобен за използване в домашни условия.Описание : Нашият този led димер основно се използва, за да регулирате яркостта на светлината си едноцветни светодиодни ленти в зависимост от вашите действителните изисквания.

Декларирани характеристики

 :
Condition:
100% New Brand 
Color:
Shown as picture 
Material:
Metal 
Brightness Adjustable Rang:
0-100% 
Input Voltage:
DC 12V-24V 30A 
Input Current:
0-30A, Less than 30A 
Power:
12V 360W, 24V 720W 
Static Power Consumption:
1W 
Working Temperature:
-20-60 degree centigrade 
Led Dimmer Dimension (L x W x H):
Approx. 85 x 62 x 35mm / 3.3 x 2.4 x 1.4inch 
Package Weight:
Approx. 130g 
Package Included:
 
1 x Led Switch Dimmer :
1 x Use Manual  :
Note:
 
It's suggested that don't use this switch to adjust the multi-color mix led lamp, such as RGB lights or strip lights, table lamp, fans, energy-saving light / bulb etc.  :