.

Адаптер за заземяване VCT VP-23, за Австралия, Нова Зеландия и Китай, превръща САЩ в австралия / китайски запушалка (тип I)

Адаптер за заземяване VCT VP-23, за Австралия, Нова Зеландия и Китай, превръща САЩ в австралия / китайски запушалка (тип I)

BGN 5.16

Сума
Налично за поръчка

АДАПТЕР за щепсел - преобразува мотивирано с щепсел САЩ В мотивирано включете АВСТРАЛИЯ / НОВА ЗЕЛАНДИЯ / КИТАЙ Забележка : това е само штекерный адаптер, който ще замени шипове щепсела на САЩ в австралия.ТОВА НЕ ПРЕОБРАЗУВА НАПРЕЖЕНИЕ ОТ 220 / 240 V-110 V. За ПРЕОБРАЗУВАНЕ на НАПРЕЖЕНИЕ ИМАТЕ НУЖДА от ПРЕОБРАЗУВАТЕЛ на НАПРЕЖЕНИЕ.АДАПТЕР за щепсел - преобразува мотивирано с щепсел САЩ В мотивирано включете АВСТРАЛИЯ / НОВА ЗЕЛАНДИЯ / КИТАЙ. Забележка : това е само штекерный адаптер, който ще замени шипове щепсела на САЩ в австралия.ТОВА НЕ ПРЕОБРАЗУВА НАПРЕЖЕНИЕ ОТ 220 / 240 V-110 V. За ПРЕОБРАЗУВАНЕ на НАПРЕЖЕНИЕ ИМАТЕ НУЖДА от ПРЕОБРАЗУВАТЕЛ на НАПРЕЖЕНИЕ.Този штекерный адаптер преобразува 3-пинов щепсел САЩ на 3-пинов мотивирано включете Австралия/Нова Зеландия, Китай. Забележка : Това е просто штекерный адаптер, който преобразува шипове на американския щепсела в австралийски щекер.Ако имате нужда от промяна на напрежението от 220 v на 110, а след това заедно с този адаптер ви е необходим стъпка надолу преобразувател на напрежение.

Декларирани характеристики