.

2 БР. Коледни Лентови осветителни тела-32,8 фута (2 * 16,4 фута), 100 led приказни Гирлянди и 12 бр. Златни Бижута във формата на Снежинки, за Сватби, Нова Година, Коледни декора?

2 БР. Коледни Лентови осветителни тела-32,8 фута (2 * 16,4 фута), 100 led приказни Гирлянди и 12 бр. Златни Бижута във формата

BGN 11.39

Сума
Налично за поръчка

? Какво получавате : 2x16,4 фута 100 led коледни гирлянди от панделки с 12 бр златна коледа лъскава снежинкой.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем за решаване на проблема. ? Захранва от батерии 3 AA и 2 режима на осветление : захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), може да се използва навсякъде, особено на някои места, където няма захранване. 2 режима на осветление : led индикаторът свети постоянно / led индикатор мига с ниска честота.По цялата верига на осветителни тела консумира много малко енергия и може да продължи да работи в продължение на дълго време, че така е безопасен за деца и домашни любимци. ? Двойни страна звездни модели и гъвкав дизайн : Нашите коледни светлини ленти са произведени с използване на процеса на преге и на двустранния звезден хотел рисунка, който да е лесно да се скъса.Двустранен тъкани коледни панделки, с принтом и вградени медни led светлини са идеални за коледна украса, можете да ги всяка форма, която ви харесва, например, лък, или да се използват за опаковане на коледни подаръци и изработка на коледни венци. ? Уникален дизайн : 2 топли златисти led гирлянди, всяка с дължина 16,4 фута, всяка с 50 светодиодни мъниста, които е достатъчно, за да украсят обичайната коледна елха.Гирлянди топли цветове правят вашата коледна елха, още по-красиви и създават романтична коледна атмосфера. ? Широко приложение : Красив коледен декор, струнен лампа, идеални за украса на коледната елха, градина, покриви, прозорци, всекидневна, баня, тоалетна, стълби, сватби и партита и т. Когато откриете, че тези лампи светят през нощта, ще почувствате топлина. ? Какво получавате : 2x16,4 фута 100 led коледни гирлянди от панделки с 12 бр. златна коледа лъскава снежинкой.Ако по някаква причина не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем за решаване на проблема. ? Захранва от батерии 3 AA и 2 режима на осветление : захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), може да се използва навсякъде, особено на някои места, където няма захранване. 2 режима на осветление : led индикаторът свети постоянно / led индикатор мига с ниска честота.По цялата верига на осветителни тела консумира много малко енергия и може да продължи да работи в продължение на дълго време, че така е безопасен за деца и домашни любимци. ? Двойни страна звездни модели и гъвкав дизайн : Нашите коледни светлини ленти са произведени с използване на процеса на преге и на двустранния звезден хотел рисунка, който да е лесно да се скъса.

Декларирани характеристики