.

Tofficu 1 бр. Украшение на Дядо Коледа Дървен Декор за Плот на Дядо Коледа Коледна Елха Табела Коледна Дървена Скулптура Adornos para De Коледна Украса Декор на Масата за Хран?

Tofficu 1 бр. Украшение на Дядо Коледа Дървен Декор за Плот на Дядо Коледа Коледна Елха Табела Коледна Дървена Скулптура

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

КОЛЕДНИ ДЪРВЕНИ ТАБЕЛКИ - да ги Окачите на началната плот, шкаф, витрина или където и да отидете, ще се окаже, празнична и приятна картинаИЗГОТОВЬТЕ фигура на Дядо Коледа - и тя може да стане добър подпори за снимане, за да може да направи няколко красиви снимки.ТЕНИС на коледа ДЯДО Коледа - Изработени от висококачествени материали и фино умение, тя може да ви направи услуга.ЗНАК за МАСАТА за ХРАНЕНЕ - материал, изпълнен с изискан изработка, здрав и лек, той лесно носи.ПРАЗНИЧЕН ЦЕНТРАЛНА ДЕКОР - Креативен коледен декор, красив и празничен вид, може да помогне за създаването на уютна и щастлива атмосфера.КОЛЕДНИ ДЪРВЕНИ ТАБЕЛКИ - да ги Окачите на началната плот, шкаф, витрина или където и да отидете, ще се окаже, празнична и приятна картина.ИЗГОТОВЬТЕ фигура на Дядо Коледа - и тя може да стане добър подпори за снимане, за да може да направи няколко красиви снимки.ТЕНИС на коледа ДЯДО Коледа - Изработени от висококачествени материали и фино умение, тя може да ви направи услуга.ЗНАК за МАСАТА за ХРАНЕНЕ - материал, изпълнен с изискан изработка, здрав и лек, той лесно носи.ПРАЗНИЧЕН ЦЕНТРАЛНА ДЕКОР - Креативен коледен декор, красив и празничен вид, може да помогне за създаването на уютна и щастлива атмосфера.Осъществяване на списък 1 x Украшение Особености -Материал : дърво Коледен декор за десктоп -Размер L : около 30,00 X8,00 X4,50 см / 11,79 X3,14 X1 декор за вашия работен плот. -Размер S : около 23,50 X6,00 X4,50 см. /9,24 X2,36 X1 декор за хранене за маса. -Коледна украса, изработени от висококачествен материал, който може да се използва като декор за дядо коледа. -Прекрасен дизайн Дядо Коледа може да създаде празнична атмосфера за вас и вашите семейства с коледни фигурки-играчки. -Това е за вашите семейства, приятели и колеги, им се радвате на това украса на коледната трапеза. -Идеален за декориране на вашия работен плот в дневната, спалнята, трапезарията и на други места, с интериор плотове от дърво Дядо коледа. -Отлично качество на изработка. вие сте украсили дома си.Ще ви донесе нови усещания и добро настроение занаяти-орнаменти.Описание на продукта декоративен Коледен реквизит Сладко и забавно коледно декоративно украшение, изработени от висококачествен и издръжлив материал за използване. коледни фигурки, играчки Коледа Наближава, този декор на Дядо Коледа може да бъде украшение хол, спалня, магазин, това ще направи украса на коледното парти е по-богат.

Декларирани характеристики