.

Abaodam 4 бр., Пентаграм, Родословни, Щипки за коса под формата на Звезда, Диадема за Деца, Детски Щипки за коса, Аксесоари за коса за Момичета, Детска Шнола за коса, Детск?

Abaodam 4 бр., Пентаграм, Родословни, Щипки за коса под формата на Звезда, Диадема за Деца, Детски Щипки за коса, Аксесоари

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Детски фиба за коса във формата на звездички : това може да бъде и подарък за рожден ден, Коледа или Нова година вашите дъщери и племянницамФиби за коса с бретон : Красив цветен дизайн, тези игли са подходящи за всяка рокля и поводи.Шнола за момичета : Красиви фиби за коса ще направят децата си по-чаровен.Щипки за коса : Тази заколку за коса лесно и удобно да се облича и да стреля, без да уврежда косата деца.Детски междузвездни фиби за коса само за няколко секунди ще допълнят ежедневния начин на момичета, са сочетаясь с някоя сладка прическа.Детски фиба за коса във формата на звездички : това може да бъде и подарък за рожден ден, Коледа или Нова година вашите дъщери и племянницам.Фиби за коса с бретон : Красив цветен дизайн, тези игли са подходящи за всяка рокля и поводи.Шнола за момичета : Красиви фиби за коса ще направят децата си по-чаровен.Щипки за коса : Тази заколку за коса лесно и удобно да се облича и да стреля, без да уврежда косата деца.Детски междузвездни фиби за коса само за няколко секунди ще допълнят ежедневния начин на момичета, са сочетаясь с някоя сладка прическа.Списък на пакетите 4 x фиби за коса Характеристики -Материал : Шнола от нетъкан текстил за момичета Размер : 6,00 X5,00 X1,50 см / 2,36 X1,97 X0 щипки за коса във формата на звездички. -Цвят : прическа за момичета в различни цветове - не само украсява косата на вашето бебе, но и създава очарователен фиби за коса с бретон и мил темперамент. -Това могат да бъдат детски фиби за коса за рожден ден, Коледа или Нова година за вашите дъщери и племеннички. -Тази заколку за коса лесно и удобно да се облича и да стреля, без да уврежда косата на детето, женски фиби за коса. -Той добре се държи на детски косата, без да уврежда косата и създава красиви фиби за коса за малки деца. -Красив цветен дизайн, тези щипки за коса могат да бъдат комбинирани с всяка нарядами и аксесоари за коса за момиченца.Описание на продукта Игли за коса Toddler Заколку за коса могат да се носят не само ежедневно, но и като реквизит за снимки.аксесоари за коса за момиченца Тези щипки ще направят вашето малко момиченце очарователна. фиби-капаче благодарение на креативному външен вид са подходящи за детски дрехи за всеки повод, например, до вечеринкам, тържества, празници, рожден ден и т.

Декларирани характеристики