.

IOSM 10 Бр. Гребен от Крысиного на Опашката, Гребен с Игла за Опашката, Топлоустойчива Закачка Гребени С Игла От Неръждаема Стомана и Комплект За Прически, Гребен за Пр?

IOSM 10 Бр. Гребен от Крысиного на Опашката, Гребен с Игла за Опашката, Топлоустойчива Закачка Гребени С Игла От Неръждаема

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Пратката включва : Има 10 броя разделителна гребени за косичек, това е достатъчно за приложение в ежедневието, и отговарят на вашите нужди в замяна; Цвят : 10 брЗдрав материал : Гребени за плъхове опашките са изработени от celcon, остър край е изработена от неръждаема стомана, издръжлив на употреба, антистатичны и термостойки, белите дробове. Размер : Гребен за плъхове опашки е прибл. 22x2,8 см/8,66x1,1 инча; Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Широко приложение:Гребени за опашката може да се използва за създаване на нови прически, гребени за опашката са подходящи за салон за красота, къщи, училища и така нататък.Предназначение : Здрави и гъвкави, закачка гребени не се чупят лесно при нормална употреба, които придават блясък на слабото косата.Пратката включва : Има 10 броя разделителна гребени за косичек, това е достатъчно за приложение в ежедневието, и отговарят на вашите нужди в замяна; Цвят : 10 бр.Здрав материал : Гребени за плъхове опашките са изработени от celcon, остър край е изработена от неръждаема стомана, издръжлив на употреба, антистатичны и термостойки, белите дробове. Размер : Гребен за плъхове опашки е прибл. 22x2,8 см/8,66x1,1 инча; Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Широко приложение:Гребени за опашката може да се използва за създаване на нови прически, гребени за опашката са подходящи за салон за красота, къщи, училища и така нататък.Предназначение : Здрави и гъвкави, закачка гребени не се чупят лесно при нормална употреба, които придават блясък на слабото косата. гребен от крысиного на опашката, хвостовая гребен с игла, Топлоустойчива Закачка гребени С игла От Неръждаема Стомана и комплект за прически, гребен За пробора, за професионално във фризьорски салон.

Декларирани характеристики