.

Поставка за чаши за дивана, Силикон Поднос за напитки, Подлакътник за дивана, Преносим държач за дистанционното управление, защита от разливане и приплъзване, Пост?

Поставка за чаши за дивана, Силикон Поднос за напитки, Подлакътник за дивана, Преносим държач за дистанционното управление,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Метална рамка за увеличаване на красотата и напреднало нивоНай-важна роля играе определянето на външния край поставки за чаши след, за да отслабнете чаши не завежда го до деформации.Се регулира в съответствие с мнозинство от размера на чаши.Затворете чаша, не пренасочване на нея.В допълнение към подстаканнику той също така изпълнява функцията на тавата.Върху таблата могат да се съхраняват различни предмети, като мобилни телефони, дистанционни управления, закуски, чаши и т., Увеличение на теглото, станете по-устойчиви и тяхното не е лесно да падне.Мрежест дизайн отзад, допълнително противоскользящее печалба. ★ 【 Предназначен за мързелив диван】- Специално предназначен за тези, които прекарват много време на дивана, удобството на дивана, можете да сложите своите напитки, мобилни телефони, дистанционни управления и т. На този силиконов титуляр за диван капаци подлакътници, вече няма елементарно, не е нужно да търсите неща са навсякъде, те просто близо до вас. ★ 【Творчески поставка за чаши за дивана】- Нашите поставки за чаши за мека мебел са предназначени за мека мебел с подлакътници и са с ширина не по-малко от 6 инча.Ако силикон поставка за чаши не е подходящ за вашата широк диванному подлокотнику, не се притеснявайте!Можете да поставите само на подлакътника на дивана на всяка равна повърхност, и той ще работи така, както на подлакътника на дивана. ★ 【 Подходящ за чаши повечето размери】- Много диванные държачи за напитки на пазара може да побере чаша само на фиксиран размер.Нашият мултифункционална поставка за чаши за дивана със силикон отделение за карти памет, който може автоматично да се адаптира към размера на чаши, подходящи за широк спектър от чаши, чаши, фляжек и чаши с ширина до 3,5 инча. ★ 【 Противоскользящий и не разливающийся】- Не мога да го свали и повече не се изсипва!На дъното на нашето поставки за чаши след за дивана изпълнени под формата на мрежа, а дъното е снабдено с 4 метални тръби, които да закачите на подлокотнике мебели и задръжте неподвижно, почти не се движат със супер противоскользящим ефект. ★ 【 Най-добрият избор за подарък】- интелигентен подарък за тези, които обичате, не само като на тавата за оръжие на дивана, но и за маси, малки масички и дори легло, това е един многофункционален и практичен силиконов притежател на оръжие.Това е един полезен подарък за вашето семейство и приятели!.

Декларирани характеристики