.

Самозалепващи Акустични Панели Lebenforce, 20 Опаковки Кв. Звукоизоляционных пяна дъски и Панели с Уникален Дизайн, Звукоизолирани Стенни Панели с Висока плътност, Звук?

Самозалепващи Акустични Панели Lebenforce, 20 Опаковки Кв. Звукоизоляционных пяна дъски и Панели с Уникален Дизайн, Звукоизолирани

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Самозалепващи дизайн - Нашите звуко изолационни панели самозалепващи се, на тях може да се инсталира върху най-различни повърхности като стени, врати, таваниПросто махнете отметката от първия слой на двустранното лепенката, допълнително лепило не е необходимо.Спестете време и пари.Специален външен вид - ние са подобрили своите акустични характеристики и външен вид.Моля, скосен край и линия дизайн.Можете да направите със собствените си ръце друга форма.Звукова панел играе добра роля в оформянето на стени.Идеална за професионални студия, видеоблогеров, игрални зали, домашни кина и т. Забележителен ефект звукоизолация - акустични панели могат да намалят нивото на шума и ехото, защита на личния живот, премахва от зашеметяващи ефекти на други.Този звукопоглощения е 0,95, за да отговарят на нуждите на акустична обработка.Вие няма да съжалявате след покупката.Екологично чисти материали - Изработени от 100% полиестерни влакна, те не са без мирис.Сигурно за дишане и докосвания, сигурно за възрастни, деца и домашни любимци.Съществува риск при продължително сте на закрито с нашите акустични пенопластовыми ламперия.По-икономичен вариант - банка от 12 броя заема 11 кв. м, което се равнява на 3,9 долара за квадратен фут. банка от 20 броя заема 18 кв. м, което се равнява на 3,5 долара на квадратен фут.Колкото повече бройки, толкова по-изгодно като цена.Самозалепващи дизайн - Нашите звуко изолационни панели самозалепващи се, на тях може да се инсталира върху най-различни повърхности като стени, врати, тавани.Просто махнете отметката от първия слой на двустранното лепенката, допълнително лепило не е необходимо.Спестете време и пари.Специален външен вид - ние са подобрили своите акустични характеристики и външен вид.Моля, скосен край и линия дизайн.Можете да направите със собствените си ръце друга форма.Звукова панел играе добра роля в оформянето на стени.Идеална за професионални студия, видеоблогеров, игрални зали, домашни кина и т. Забележителен ефект звукоизолация - акустични панели могат да намалят нивото на шума и ехото, защита на личния живот, премахва от зашеметяващи ефекти на други.Този звукопоглощения е 0,95, за да отговарят на нуждите на акустична обработка.Вие няма да съжалявате след покупката.Екологично чисти материали - Изработени от 100% полиестерни влакна, те не са без мирис.

Декларирани характеристики