.

Uonesone/Дамски Джапанки, Чехли-възглавници, Сандали за мъже, Унисекс, Нескользящая Бързосъхнеща Обувки За Душата, За помещения и на Улицата, С Отворени пръсти, За Спа-в?

Uonesone/Дамски Джапанки, Чехли-възглавници, Сандали за мъже, Унисекс, Нескользящая Бързосъхнеща Обувки За Душата, За помещения

BGN 13.19

Сума
Налично за поръчка

Подметка от этиленвинилацетата 【Меки и леки】 : Женски пързалки изработени от мек материал EVA свръхлеки качество.Мека подметка ще ви накара да се почувствате така, сякаш ходиш по облаците.Когато вие сложите за първи път, вие ще се влюбите в него усещане на краката. 【Модерна технология и дизайн магическа усмивка】 : Домашни изчислителни чехли, изработени по най-новата технология за цели леене, която е различна здравина и високо качество.В комбинация с дизайн side smile го носят ще ви накара да забравите за работа и живот неурядицах и да има добро настроение всеки ден. 【Нескользящая и бързосъхнеща】 : Обувки за душата притежава добри противоскользящими характеристики, вие не се тревожите за скольжении в банята или басейна.Освен това, бързо съхнене и е един от неговите предимства.Това ще помогне да запазите краката си сухи след душ или плуване. 【Широко се използва】 : cloud пързалки за жените са подходящи за различни мероприятия на закрито и на открито.Дали ще си играят, вечеря, походи, плувате, да спортувате или у дома, в хола, кухнята, банята, спалнята, градина, винаги е най-добрият избор. 【Гаранция за качествено обслужване на】 : Uonesone - водеща марка за обувки индустрия и марката за дома, който съчетава в себе си мода, комфорт и производителност.Ние се грижим за удовлетвореността на всеки клиент, дрехите му и впечатления от пазаруването.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще дадем задоволителен отговор.

Декларирани характеристики